Австрійський яблучний штрудель

» » Австрійський яблучний штрудель
Австрійський яблучний штрудель

Інгредієнти для тіста:
1 куряче яйце
300 г борошна
0.5 ч. л.сіль
1ст . л . оливкової олії
0.5 ч. л . оцту

Приготування тіста
Борошно просівається . 150 г води з сіллю , яйцем , оливковою олією і оцтом поступово з’єднуються з борошном. Замішується круте тісто , воно має бути добре вимішане і еластичне. Тісто скачати в кулю , загорнути в харчову плівку і залишити на півгодини при кімнатній температурі.
У цей час готується начинка.
Інгредієнти для начинки:

  • 1 кг кислих яблук
  • 100 г масла вершкового
  • 100 г родзинок
  • 250 г коричневого цукру
  • 100 г мелених сухарів
  • 100 г смажених волоських горіхів
  • Трохи лимонного соку і кориці

Приготування начинки
Яблука необхідно звільнити від насіння і шкірки , тонко нарізати , трохи обсмажити на маслі і змішати з горіхами , родзинками , корицею і цукром.
Приготування штруделя
Тісто викладається на серветку , тонко розкочується і розтягується (попередньо його потрібно посипати борошном ) . Отриманий коржик змащується вершковим маслом , збризкують соком лимона і посипається сухарями. Викладається на 2 / 3 площі листа начинка. Згортається рулет , початок – там , де начинка. Деко змащується маслом , на нього вміщається штрудель . Зверху його можна змастити маслом або збитим яйцем. Час випікання при 200 градусах – 30 хвилин. Перед подачею яблучний штрудель охолоджують і посипають цукровою пудрою.

Австрійський яблучний штрудель
Приємного апетиту!

Австрійський яблучний штрудель обновлено: Січень 28, 2017 автором: Ira
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика