Булочки з корицею (cinnabons)

» » Булочки з корицею (cinnabons)
Булочки з корицею (cinnabons)

Ці булочки, мабуть, – найбільш популярна і смачна випічка з корицею. Здобні і ароматні, просто тануть у роті! Спробуйте!

  • мука 450-500 грам
  • масло вершкове 100 грам
  • яйце 1 шт
  • цукор 70 грам
  • дріжджі сухі 7 грам
  • молоко 250 мл
  • сіль 1 щіпка

Булочки з корицею (cinnabons)


1. Отже, спочатку готуємо опару. Змішуємо сухі дріжджі, трошки теплого молока, чайну ложку цукру і одну ложку борошна. Залишаємо хвилин на 20.
Масло збиваємо з цукром, потім додаємо яйце і знову гарненько збиваємо до однорідності.
Булочки з корицею (cinnabons)
2. Додаємо муку, сіль, опару і молоко, замішуємо тісто і залишаємо його в теплому місці на пару годин, прикривши рушником. Тісто має збільшитися в два рази.
Булочки з корицею (cinnabons)
3. Через час дістаємо тісто і розгортаємо в пласт. Цукор перемішуємо з корицею і рівномірно посипаємо цією сумішшю наше тісто.
Булочки з корицею (cinnabons)
4. Звертаємо в рулет і ріжемо на порційні шматочки. Розігріваємо духовку. Булочки викладаємо на деко з пекарським папером, залишаємо їх піднятися хвилин на 20, потім змащуємо яйцем.
Відправляємо в духовку на 25-30 хвилин. Готові булочки посипаємо цукровою пудрою, а можна полити сиропом або поливою.
Булочки з корицею (cinnabons)
Смачного!

Булочки з корицею (cinnabons) обновлено: Лютий 1, 2017 автором: Анжелка
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика