Бісквітний пиріг з агрусом

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Бісквітний пиріг з агрусом 2

Це перший і поки єдиний рецепт з агрусом в блозі. Якось не складалося у мене весь час з нього приготувати. Зате тепер у вас є рецепт смачного ароматного пирога з цією ягодою.

Агрус відмінно контрастує з м’яким солодким тістом – особливо якщо ягода не перезріла і має приємну кислинку.

Агрус в цьому пирозі можна замінити на інші ягоди, якщо що 🙂

Інгредієнти на форму 21 см:

Основа

  • вершкове масло 120 грам
  • цукор 150 грам
  • яйця 2 шт.
  • борошно 200 грам
  • розпушувач 1 ч.л.
  • сіль 1/4 ч.л.
  • ванільний цукор 2 ч.л.
  • агрус 250 грам

Для посипання

  • цукор

Рецепт приготування:

Готуємо тісто.

Вершкове масло збиваємо з цукром до кремоподібного стану.

Додаємо яйця, вимішуємо.

Додаємо просіяне з розпушувачем і сіллю борошно і замішуємо тісто – по консистенції воно буде приблизно як для кексу.

Перекладаємо тісто в змащену маслом форму.

У агруса відриваємо хвостики і укладаємо ягоди на тісто.

Присипаємо цукром і відправляємо в попередньо розігріту до 180 градусів духовку. Випікаємо до сухого сірника, близько 30-40 хвилин. Подаємо теплим або повністю остиглим.

Приємного чаювання!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.