Готуємо смачні чебуреки

» » Готуємо смачні чебуреки
Готуємо смачні чебуреки

Всі, напевно , в своєму житті хоча б раз пробували чебуреки , ці засмажені , з рум’яною скоринкою , соковиті з ароматною начинкою … Ням – ням , як смачно навіть на словах! А ви самі пробували їх приготувати ? Ні ? ? ? ?
Так чого ж чекаємо? Уперед радувати свою сім’ю хрусткою скоринкою і дуже смачною начинкою найсмачніших у світі чебуреків .
Для тіста:

  •  Борошно – 4 склянки ,
  •  Вода ( тепла) – 1,5 склянки ,
  •  Сіль і цукор – по 1 ч. ложці ,
  •  Рослинна олія – 3 ст. ложки ,
  •  Горілка – 3 ст. ложки.

 Для фаршу:

  •  М’ясо свинини (жирне ) – 500 гр. ,
  •  Цибуля – 3 великі цибулини ,
  •  Сіль , вода , спеції за смаком.

Готуємо тісто. У воді розчиняємо сіль і цукор , додаємо горілку ( завдяки горілці ваші чебуреки будуть хрустіти ще сильніше) , і в цю воду порціями засипаємо борошно. Ретельно замішуємо тісто , щоб не було грудочок. Тепер слід додати рослинне масло , розпечене на сковороді і вимісити тісто. Залишаємо тісто , накривши його серветкою .
Готуємо фарш. М’ясо і цибулю пропускаємо через м’ясорубку , цибулю можна дрібно порізати , це справа смаку. Додаємо сіль і спеції. Додаємо трохи води , щоб фарш не був занадто густим. Все добре перемішуємо. Тепер повернемося до тіста. Тісто ділимо на невеликі грудочки , які треба розкачати в тонкі коржі . На одну половину такого коржа укладаємо фарш і накриваємо іншою половиною , все добре защипуємо , і по всьому краю притискаємо виделкою , щоб не витік сік. Обсмажуємо чебуреки з двох боків до золотистої скоринки. До чебуреків добре подати чашку зеленого чаю.

Готуємо смачні чебуреки

Приємного апетиту!

Готуємо смачні чебуреки обновлено: Січень 22, 2017 автором: admin
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика