Коржики з бараниною

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Лепешки с бараниной 2

Дуже смачні коржики, навіяно турецькими мотивами

тісто:

  • 300 г борошна
  • 20 г свіжих або 5 г сухих дріжджів
  • 1 ч.л. цукру
  • 0,5 ч.л. солі
  • 3 ст.л. оливкової олії
  • 150 мл води

для начинки:

  • 3 цибулини
  • 2 зубчики часнику
  • 450 г рубаної баранини
  • 2 ст. ложки оливкової олії
  • сіль
  • 0,5 ч. л. меленої зіри
  • щіпка меленої кориці
  • 300 г помідорів

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
У теплій воді розвести дріжджі і цукор, присипати 1 ст.л. борошна, накрити плівкою і залишити до появи пінної шапочки на 5-10 хв. Потім додати борошно, сіль і оливкове масло і замісити м’яке, не липке тісто. Накрити плівкою і залишити на 1 год. до збільшення в розмірі в 2-3 рази.
1 цибулину і часник очистити, нарізати кубиками. Рубане м’ясо обсмажити до розсипчастості в 1 ст. л. оливкової олії. Додати цибулю і часник, пасерувати разом з м’ясом. Посолити, поперчити і приправити зірою і корицею. Помідори і 2 цибулини що залишилися підготувати і нарізати часточками. Тісто ще раз вимісити, розділити на 4 частини і розкачати на посипаній борошном робочій поверхні в овальні коржики, по колу сформувати бортик. На коржах розкласти обсмажене м’ясо, помідори і цибулю.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Скропити оливковою олією і помістити на 20 хв в духовку.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.