Львівський сирник

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Львовский сырник

Хочу поділитися з Вами дивним рецептом приготування львівського сирника , який готується з справжнього жирного домашнього сиру , з додавання домашнього вершкового масла і яєчних жовтків. Львівський сирник чудовий за смаком і добре підходить до чаю і кави.

Інгредієнти:
Для сирника :

  • яйця 4 шт. ;
  • сир 500 г.;
  • цукор 150 г.;
  • вершкове масло 100 р.;
  • манна крупа 1 ст.л.;
  • цедра лимона 1 шт. ;
  • жменю родзинок 1 шт. ;
  • сіль 1 трісок . ;

Для глазурі:

  • вершкове масло 1 ст.л.;
  • цукор 2 ст.л.;
  • сметана 3 ст.л.;
  • какао 2 ст.л.;

Отже почнемо процес приготування сирника . Спочатку необхідно підготувати сир. Тут потрібно врахувати два основних моменти: якщо сир вологий – його обов’язково потрібно віджати через марлю , сир необхідно пропустити через сито або м’ясорубку для отримання його однорідності і кремоподібності .
Далі розбиваємо яйця , відокремлюємо жовтки від білків. У білки додаємо дрібку солі і збиваємо до утворення стійких піків. Жовтки змішуємо з цукром і збиваємо до отримання пишної маси. Після цього в масу з жовтків додаємо манну крупу , цедру лимона , розм’якшене вершкове масло , родзинки і сир. Ретельно все перемішуємо до однорідності , після чого додаємо збиті білки і знову акуратно вимішуємо .
Попередньо розігріваємо до 190 градусів духовку. Далі змащуємо маслом форму , присипаємо її борошном , викладаємо сирне тісто , розрівнюємо і поміщаємо в духовку на 50 хвилин.
Тим часом варимо глазур , змішавши разом масло з цукром. Прогріти масу на середньому вогні і додати сметану з какао. Глазур безперервно помішувати довівши її до кипіння.
Готовий львівський сирник , остиглий і вийнятий з форми , покриваємо шоколадною глазур’ю і поміщаємо в холодильник на кілька годин. Тільки після цього львівський сирник можна їсти і насолоджуватися неперевершеним смаком .

550d4948377bf6f7b418a7e39b30d860_XL
Львівський сирник готовий , приємного чаювання .

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.