Медово-грушевий пісний пиріг

» » Медово-грушевий пісний пиріг
Медово-грушевий пісний пиріг

Незважаючи на обмеження в наборі продуктів , які не можна їсти під час посту , залишається багато доступних , тобто дозволених продуктів з яких можна приготувати не тільки корисні , але й смачні страви. Кажуть , що « хороший початок – це вже половина справи» , тобто постять люди особливо строго постять перший тиждень посту , а потім дозволяють собі деякі слабкості.
А для того щоб не було спокуси для таких слабкостей намагайтеся готувати різноманітні страви , щоб у вашому раціоні були присутні крупи, овочі та фрукти , можна готувати каші , супи , пюре , пісну випічку , варіантів море .
З солодкого можна приготувати « Медово – грушевий пиріг».
Інгредієнти для приготування пирога:

  • Цукор – 1 склянка ,
  • Вода – 1 стакан ,
  • Мед – 2 ст. ложки ,
  • Сода харчова – 1 ч. ложка ,
  • Лимонна кислота – 1 ч. ложка ,
  • Горіхи подрібнені – 0,5 склянки ,
  • Рослинна олія – ​​0,5 склянки ,
  • Борошно – 2 склянки ,
  • Груша – 2 штуки ,
  • Кориця або коріандр за смаком.

 Приготування .

У каструлі змішуємо цукор , воду і масло , ставимо на слабкий вогонь і нагріваємо , додаємо мед . Мішаємо і чекаємо поки розчинитися цукор. Прибираємо з вогню , додаємо соду , лимонну кислоту і спеції , перемішуємо. Далі засипаємо горіхи , які потрібно подрібнити до стану борошна , і борошно. Тісто має вийти , як густа сметана. Чистимо груші та нарізаємо кубиками і відправляємо до тіста. Тісто заливаємо в змащену форму і випікаємо протягом 35 хвилин. Пиріг готовий.

Медово грушевий пісний пиріг
 Приємного апетиту!

Медово-грушевий пісний пиріг обновлено: Січень 22, 2017 автором: admin
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика