Пиріг “Піна Колада”

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Пирог “Пина Колада” 7

Сьогодні я наворожила для вас пиріг за мотивами відомого коктейлю. У ньому перетинаються смаки ананаса і кокоса. Основа – жовте Кексовое тісто, ніжне і трохи вологе. Пиріг в цілому виходить соковитим і дуже смачним.

Для верхнього шару цього пирога я використовувала вершковий сир. Але ви можете замінити його на сир – він буде відчуватись більш грубо, але за смаком пиріг буде вельми непоганий.

Інгредієнти:

Для тіста:

  • 175 г вершкового масла кімнатної температури
  • 150 г цукру
  • 2 яйця
  • 1 ч.л. ванильної есенції
  • 1 ч.л. розпушувача
  • 1/4 ч.л. солі
  • 280 г борошна

Для ананасово-кокосового шару:

  • 300 г вершкового сиру
  • 80 г цукру
  • 2 яйця
  • 50 г кокосової стружки
  • 250 г консервованих ананасів (сироп злити)

Пирог “Пина Колада” (1)

Для тіста масло збиваємо з цукром до кремоподібної консистенції. Додаємо ванільну есенцію і, по одному яйцю. Збиваємо до однорідної консистенції. Додаємо просіяне з сіллю і розпушувачем борошно і замішуємо тісто.

Пирог “Пина Колада” (2)

Викладаємо тісто шаром в застелену пергаментом форму.

Пирог “Пина Колада” (3)

Ананаси рубаємо блендером не дуже дрібно.

Пирог “Пина Колада” (6)

Вершковий сир змішуємо з цукром до однорідної консистенції. Додаємо яйця і знову розмішуємо.

Пирог “Пина Колада” (4)

З’єднуємо сир з ананасами і кокосовою стружкою, перемішуємо і викладаємо у форму на тісто.

Пирог “Пина Колада” (5)

Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку і запікаємо протягом приблизно 40 хвилин. Верхній шар при постукуванні повинен зовсім злегка тремтіти.
Повністю охолоджуємо пиріг, нарізаємо і насолоджуємося.

Пирог “Пина Колада”

Приємного чаювання!

 

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.