
Такі пиріжки дуже люблять діти (дорослі, звичайно, теж). 🙂
До картоплі можна додати смажені гриби або обсмажений бекон. Вийде теж дуже смачно.
Із вказаної кількості інгредієнтів виходить близько 15 штук.
Інгредієнти
- дріжджове тісто
- 700 г картоплі
- 50 г вершкового масла
- 100 мл молока
- 200 г цибулі
- сіль
- перець
- рослинне масло
Приготування
Картоплю почистити, відварити до готовності.
Цибулю дрібно нарізати.
Обсмажити її на рослинному маслі до золотистого кольору.

З картоплі злити воду.
Додати вершкове масло, потовкти.

Додати молоко.

Посолити, поперчити, добре перемішати.

Додати цибулю.

Перемішати.
Остудити.

З тіста сформувати невеликі коржики.

Викласти начинку.

Краї защипнути.

Деко змастити маслом або застелити папером для випічки.
Викласти пиріжки (швом вниз).

При бажанні, пиріжки можна змастити збитим яйцем.
Дати пиріжкам піднятися.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 15-20 хвилин.


Смачного!
Leave a Reply