Пиріжки з фаршем і рисом

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Пирожки с фаршем и рисом 1

Ситні, смачні пиріжки.
Фарш можна використовувати будь-який (свинина + яловичина, індичка, курка).
Рис найкраще використовувати круглозерний, чи не пропарений.
Із вказаної кількості інгредієнтів виходить близько 20 штук.
Інгредієнти

  • дріжджове тісто
  • 500 г фаршу
  • 200 г відвареного рису
  • 150 г цибулі
  • сіль
  • перець
  • рослинне масло

987_0100494c9_4412_p
Приготування
Цибулю дрібно нарізати.
987_02494c9_4557_p
Злегка обсмажити її на рослинному маслі.
987_03494c9_4575_p


Додати фарш.
Посолити, поперчити.
Смажити до готовності (близько 25 хвилин).
987_04494c9_4579_p
Додати рис, перемішати, прибрати з вогню.
Остудити.
987_05494c9_4585_p
З тіста сформувати невеликі коржики.
987_0675tx7_4589_p
Викласти начинку.
987_0775tx7_4592_p
Краї защипнути.
987_0875tx7_4596_p
Деко змастити маслом або застелити папером для випічки.
Викласти пиріжки (швом вниз).
987_0975tx7_4528_p
При бажанні, пиріжки можна змастити збитим яйцем.
Дати пиріжкам піднятися.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 15-20 хвилин.
987_01075tx7_4539_p
987_0119rid_4678_6hi
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.