
Ситні, смачні пиріжки.
Фарш можна використовувати будь-який (свинина + яловичина, індичка, курка).
Рис найкраще використовувати круглозерний, чи не пропарений.
Із вказаної кількості інгредієнтів виходить близько 20 штук.
Інгредієнти
- дріжджове тісто
- 500 г фаршу
- 200 г відвареного рису
- 150 г цибулі
- сіль
- перець
- рослинне масло
Приготування
Цибулю дрібно нарізати.
Злегка обсмажити її на рослинному маслі.
Додати фарш.
Посолити, поперчити.
Смажити до готовності (близько 25 хвилин).

Додати рис, перемішати, прибрати з вогню.
Остудити.

З тіста сформувати невеликі коржики.

Викласти начинку.

Краї защипнути.

Деко змастити маслом або застелити папером для випічки.
Викласти пиріжки (швом вниз).

При бажанні, пиріжки можна змастити збитим яйцем.
Дати пиріжкам піднятися.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 15-20 хвилин.


Смачного!
Leave a Reply