
Рецепти з листковим тістом люблять багато господинь. Спробуйте зробити оригінальний пиріг з листкового тіста і м’ясної начинки, здивуєте своїх друзів, гостей і домочадців. Часу такий пиріг займе не багато, можливо він стане коронною стравою столу.
Інгредієнти:
- листкове тісто 500 гр.
- м’ясо 500 гр.
- масло вершкове 50 гр.
Приготування:
Листкове тісто можна зробити самій або купити в магазині.
Розкачуємо тісто спочатку в прямокутник товщиною до одного сантиметра, а потім вирізаємо коло.
Вирізаний з тіста круг, поміщаємо в глибоку форму.

М’ясо слід добре зачистити, видалити хрящі і перетинки. Ріжемо м’ясо на невеликі шматочки і обсмажуємо в рослинному маслі на розпеченій сковороді. Перед обжаркою м’ясо необхідно посолити і поперчити. Смажимо м’ясо до готовності, постійно помішуючи його.

Цибулю очищаємо від лушпиння, миємо і дрібно нарізаємо, обсмажуємо на сковороді в олії до золотистого кольору. Викладаємо обсмажену цибулю в м’ясо, перемішуємо. При необхідності додаємо спеції. Викладаємо начинку в форму. Зверху закриваємо начинку колом з тіста. Необхідно зверху прорізати невеликі отвори для виходу пари.
Форму з пирогом поміщаємо в духовку, яка вже розігріта до 180 градусів. Пиріг готується швидко. 20-25 хвилин і пиріг з листкового тіста з м’ясною начинкою готовий. Рецепти з листковим тістом завжди безпрограшний варіант для будь-якої господині. Випічка виходить ароматною, смачною і ситною. Часу на приготування йде не так багато. Це відмінний варіант для сучасної господині, яка хоче нагодувати своїх домочадців смачними пирогами.

Смачного!
Leave a Reply