Рецепт фокачча з беконом

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Рецепт фокаччи с беконом

Взагалі- фокачча – це італійський прісний дріжджовий хліб або коржик , який готується з такого ж тіста, що й основа для піци. Ми пропонуємо вам інший варіант – рецепт фокаччи з беконом. Виходить не тільки смачно , але і надзвичайно красиво : в рум’яний коржик вкраплені маленькі кубики засмаженою бекону.

Рецепт фокаччи з беконом вимагає таких інгредієнтів:

  • борошно – 200 г
  • вода – 100 мл
  • жирний бекон – 100 г
  • оливкова олія – ​​25 мл
  • сіль – 1 / 2 ч.л.
  • цукор – 1 ч.л.
  • сухі дріжджі – 1 ч.л.

Рецепт фокаччи з беконом – послідовність дій :
1 . Змішайте всі продукти , крім бекону , і дайте тісту добре підійти (якщо у вас є хлібопічка , скористайтеся нею ) .
2 . Наріжте бекон дуже дрібними кубиками і 2/ 3 нарізаного бекону вмішайте в тісто.
3 . Добре вимісити тісто , сформуйте корж товщиною в палець , викладіть його на деко , посипте беконом що залишився і дайте настоятись 30-40 хв.
4 . Випікайте 15-20 хв. при температурі 200 ° С , на дно духовки поставте миску з водою.

412_11_05_2012_747
Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.