Рецепт французького хліба для хлібопічки

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Рецепт французского хлеба для хлебопечки

Зверніть увагу ! У деяких інструкціях до хлібопічки написано , що треба спочатку покласти сухі продукти , в інших – спочатку рідину. Це не принципово. Головне , щоб дріжджі і сіль не змішувалися . Сіль «уб’є» дріжджі.
Продукти відміряйте на електронних вагах. Заглядати в машину можна тільки перші 5 – 20 хв , під час замісу тіста. Далі без вас розбереться …

Кількість порцій : не визначено
Час приготування: 6 год.
Калорійність: середня
Калорій в одній порції: 220 ккал (на 100 г продукту )
Для того , щоб приготувати в хлібопічці французький хліб , вам знадобиться:

  •     борошно пшеничне – 400 г
  •     вода – 280 мл
  •     молоко сухе – 1,5 ст.л.
  •     масло вершкове – 1 ст.л.
  •     дріжджі швидкорозчинні – 1 ч.л.
  •     сіль – 1 ч.л.

Як приготувати французький хліб в хлібопічці :
1 . Розсипте на дно відерця хлібопічки дріжджі , потім борошно , молоко , сіль. Воду зверху.
2 . Програма «французький ». Режим « випічка ». Печеться 6 годин. Виходить супер .

410_31_10_2012_908
Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!