
Зверніть увагу ! У деяких інструкціях до хлібопічки написано , що треба спочатку покласти сухі продукти , в інших – спочатку рідину. Це не принципово. Головне , щоб дріжджі і сіль не змішувалися . Сіль «уб’є» дріжджі.
Продукти відміряйте на електронних вагах. Заглядати в машину можна тільки перші 5 – 20 хв , під час замісу тіста. Далі без вас розбереться …
Кількість порцій : не визначено
Час приготування: 6 год.
Калорійність: середня
Калорій в одній порції: 220 ккал (на 100 г продукту )
Для того , щоб приготувати в хлібопічці французький хліб , вам знадобиться:
- борошно пшеничне – 400 г
- вода – 280 мл
- молоко сухе – 1,5 ст.л.
- масло вершкове – 1 ст.л.
- дріжджі швидкорозчинні – 1 ч.л.
- сіль – 1 ч.л.
Як приготувати французький хліб в хлібопічці :
1 . Розсипте на дно відерця хлібопічки дріжджі , потім борошно , молоко , сіль. Воду зверху.
2 . Програма «французький ». Режим « випічка ». Печеться 6 годин. Виходить супер .
Приємного апетиту!
Leave a Reply