Сирний пиріг з персиками

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (2 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Творожный пирог с персиками 13

Найніжніший пиріг з сиром та консервованими персиками.

М’який сирний пиріг з основою з пісочного тіста, ванільною сирною начинкою і соковитими консервованими персиками. Я використовувала однорідний сир 9% жирності, якщо у вас не однорідний сир, його необхідно попередньо протерти через дрібний друшляк. Замість персиків також можна використовувати консервовані абрикоси.

Інгредієнти:
тісто:

  • 200 г борошна
  • 100 г масла
  • 100 г цукру
  • 1 яйце
  • 1 ч.л. розпушувача

начинка:

  • 400 г сиру
  • 200 г сметани
  • 120 г цукру
  • 2 яйця
  • 2 ст.л. крохмалю
  • половина лимона
  • 1 пакетик ванільного цукру (10 г)
  • 1 банка консервованих персиків (500 г)

0
Приготування:

01
М’яке вершкове масло розтерти з цукром.
02


Додати яйце, перемішати.
03Додати розпушувач і частинами борошно, щоразу, добре помішуючи ложкою.
Потім зліпити руками тісто в кулю.
04
Перекласти тісто у форму (у мене форма діаметром 22 см).
Розтягнути тісто по дну форми, а також сформувати високі бортики, приблизно 6-7 см заввишки.
Поставити в холодильник на 30 хвилин.
05
В одну ємність покласти сир, сметану, цукор, ванільний цукор, яйця, крохмаль, сік половини лимона.

06
Збити до однорідності.
07
У форму з тістом вилити сирну масу.
08
Зверху акуратно викласти половинки персиків (вони повинні самі трохи зануритися в крем).
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку. Випікати приблизно 1 годину.
09
Готовий пиріг повністю остудити. Бажано ще поставити його на півгодини в холодильник, так як смак сиру найкраще розкривається саме в охолодженому пирозі.
10
У розрізі.
f227-tvorojnyj-pirog-s-persikami
Сирний пиріг з персиками – прекрасне блюдо для цінителів сиру.
Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!