Сирно-манний пиріг

» » Сирно-манний пиріг
Сирно-манний пиріг

Таке диво техніки, як мультиварка , ще нікого не залишила байдужим. В інтернеті ви можете зустріти безліч оклично – захоплених відгуків про те , як готувати страви в мультиварці. І ви можете скористатися такими порадами.

Справа в тому , що в мультиварці готувати можна все , що завгодно , будь то овочеве рагу , м’ясні чи рибні страви , фруктові десерти і все інше. Мультиварка сама по собі замінює величезна кількість кухонної техніки. Ви тільки уявіть собі – ви купуєте мультиварку і автоматично можете позбутися від заставлених на кухні предметів . Сучасна модель мультиварки в змозі замінити вам сковорідку , духовку , пароварку та інше. Тепер готувати стало набагато простіше і зручніше.

Ви можете знайти а магазинах величезний асортимент різних моделей мультіварок , які тільки захочете. Наприклад , сайт tehno – komfort.com.ua реалізує мультиварки різних моделей. Ви можете зайти на нього і подивитися , що вашій увазі пропонується .

Але давайте розглянемо , як в мультиварці приготувати манно -сирний пиріг. Для цього нам знадобляться такі інгредієнти :

  • – півсклянки манної крупи;
  • -п’ять курячих яєць;
  • -стакан кефіру;
  • – один пакет розпушувача тіста;
  • – півкіло сиру;
  • – сіль ;
  • – одна упаковка ванільного цукру ;

Візьміть манну крупу , залийте її кефіром , перемішайте і залиште набухати. Після цього розділіть яйця на жовтки і білки. Жовтки залишайте для збивання , а білки покладіть в холодильник , і нехай вони там полежать поки .
З’єднайте сир , жовтки з п’яти яєць , сіль , цукор , розпушувач. Перемішайте все це міксером , додайте кефір і манку.

Потім дістаньте з холодильника білки , після чого збивайте з до моменту появи стійких піків. У процесі акуратно вливайте білки дуже повільно , щоб не порушити консистенції.

Тепер дно каструлі вашої мультиварки змастіть маслом , присипте манкою і дуже обережно викладіть туди тісто. Ставити це блюдо потрібно на п’ятдесят хвилин в режим «Випічка ». Якщо мультиварка у вас велика , тоді радимо поставити на шістдесят хвилин.

Коли пиріг буде готовий , прямо там остудіть його в мультиварки і по краях акуратно пройдіться лопаткою , щоб звільнити боки каструлі від пирога.
Тепер його можна акуратно вийняти. Перед подачею на стіл можете присипати його цукровою пудрою.

За своєю консистенцією цей ніжний пиріг більше схожий на суфле , але на смак зовсім не нудотний .

Сирно манний пиріг

Смачного!

Сирно-манний пиріг обновлено: Січень 21, 2017 автором: admin
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика