
Таке диво техніки, як мультиварка , ще нікого не залишила байдужим. В інтернеті ви можете зустріти безліч оклично – захоплених відгуків про те , як готувати страви в мультиварці. І ви можете скористатися такими порадами.
Справа в тому , що в мультиварці готувати можна все , що завгодно , будь то овочеве рагу , м’ясні чи рибні страви , фруктові десерти і все інше. Мультиварка сама по собі замінює величезна кількість кухонної техніки. Ви тільки уявіть собі – ви купуєте мультиварку і автоматично можете позбутися від заставлених на кухні предметів . Сучасна модель мультиварки в змозі замінити вам сковорідку , духовку , пароварку та інше. Тепер готувати стало набагато простіше і зручніше.
Ви можете знайти а магазинах величезний асортимент різних моделей мультіварок , які тільки захочете. Наприклад , сайт tehno – komfort.com.ua реалізує мультиварки різних моделей. Ви можете зайти на нього і подивитися , що вашій увазі пропонується .
Але давайте розглянемо , як в мультиварці приготувати манно -сирний пиріг. Для цього нам знадобляться такі інгредієнти :
- – півсклянки манної крупи;
- -п’ять курячих яєць;
- -стакан кефіру;
- – один пакет розпушувача тіста;
- – півкіло сиру;
- – сіль ;
- – одна упаковка ванільного цукру ;
Візьміть манну крупу , залийте її кефіром , перемішайте і залиште набухати. Після цього розділіть яйця на жовтки і білки. Жовтки залишайте для збивання , а білки покладіть в холодильник , і нехай вони там полежать поки .
З’єднайте сир , жовтки з п’яти яєць , сіль , цукор , розпушувач. Перемішайте все це міксером , додайте кефір і манку.
Потім дістаньте з холодильника білки , після чого збивайте з до моменту появи стійких піків. У процесі акуратно вливайте білки дуже повільно , щоб не порушити консистенції.
Тепер дно каструлі вашої мультиварки змастіть маслом , присипте манкою і дуже обережно викладіть туди тісто. Ставити це блюдо потрібно на п’ятдесят хвилин в режим «Випічка ». Якщо мультиварка у вас велика , тоді радимо поставити на шістдесят хвилин.
Коли пиріг буде готовий , прямо там остудіть його в мультиварки і по краях акуратно пройдіться лопаткою , щоб звільнити боки каструлі від пирога.
Тепер його можна акуратно вийняти. Перед подачею на стіл можете присипати його цукровою пудрою.
За своєю консистенцією цей ніжний пиріг більше схожий на суфле , але на смак зовсім не нудотний .
Смачного!
Leave a Reply