Чебуреки у духовці

» » Чебуреки у духовці
Чебуреки у духовці

Традиційний рецепт улюблених чебуреків із незвичним способом приготування — у духовці. Ситно, смачно і водночас менш калорійно. А якщо маєте просторе деко на всю духовку — то ще й зекономите час, який зазвичай витрачається на смаження у пательні.

Інгредієнти для чебуреків

Для тіста:

  • 200 г. борошна
  • 1/2 склянки холодної води
  • 2,5 столові ложки олії
  • 1 куряче яйце
  • сіль

Для начинки:

  • змішаний м’ясний фарш
  • зелень
  • мелений чорний перець
  • цибуля
  • сіль.

Як приготувати чебуреки у духовці

Борошно просіяти, щоб збагатити його киснем. З’єднати борошно з яйцем, добре перемішати, щоб утворилась розсипчаста суміш. Додати олію і продовжувати вимішувати.

У холодну воду додати дрібку солі, перемішати і влити до тіста. Замісити еластичне, гладеньке і м’яке тісто.

Обгорнути його харчовою плівкою і поставити у холодильник на 2 години.

Фарш змолоти на дрібну насадку. Цибулю почистити, помити і подрібнити за допомогою блендера або натерти на дрібній тертці, додати до фаршу, добре вимішати. Посолити, поперчити і ще раз ретельно перемішати. За бажанням можна додати у фарш подрібнену зелень.

Тісто дістати з холодильника, розділити на порції і розкачати невеличкі тонкі коржі, викласти начинку, загорнути і за допомогою виделки щільно закріпити краї.

Деко застелити пергаментом, змазати олією або вершковим маслом, викласти чебуреки.

За бажанням куряче яйце збити і змазати чебуреки, можна також посипати натертим на крупній тертці твердим сиром.

Поставити чебуреки в розігріту духовку до 180º та випікати протягом 2о-25 хвилин до зарум’янення.

Чебуреки у духовці

Смачного!

Чебуреки у духовці обновлено: Лютий 6, 2017 автором: Олеся
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика