Шарлотка

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Шарлотка 10

Мабуть, Шарлотка – найпопулярніша випічка з яблуками.
Готується легко, з’їдається із задоволенням.
Щоб вона вийшла пишна, дуже важливо добре збити яйця.

Інгредієнти

  • 200 г цукру
  • 5 яєць
  • 200 г борошна
  • 500 г яблук

401_010058w8c_5185_b
Приготування
Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.

401_0247ysj_5199_b
Яйця збити з цукром (збивати не менше 5-7 хвилин).
401_0347ysj_5204_b


Додати борошно, добре перемішати.
401_0447ysj_5214_b
Яблука почистити, видалити серцевину, нарізати невеликими шматочками.
401_0546fh3_5220_b
Форму для випічки змастити маслом.
На дно форми вилити трохи тіста.
401_0646fh3_5224_b
На тісто викласти половину яблук (яблука можна посипати корицею).

401_0746fh3_5232_b

На яблука вилити половину тіста, що залишилося.
401_0846fh3_5237_bНа тісто викласти залишилися яблука.
401_0946fh3_5242_bНа яблука вилити залишився тісто.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 40-60 хвилин (залежно від розміру форми).
Під час випічки дверцята духовки не відкривати.
401_017261n_5378_6giПриємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.