
Мабуть, Шарлотка – найпопулярніша випічка з яблуками.
Готується легко, з’їдається із задоволенням.
Щоб вона вийшла пишна, дуже важливо добре збити яйця.
Інгредієнти
- 200 г цукру
- 5 яєць
- 200 г борошна
- 500 г яблук
Приготування
Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Яйця збити з цукром (збивати не менше 5-7 хвилин).
Додати борошно, добре перемішати.

Яблука почистити, видалити серцевину, нарізати невеликими шматочками.

Форму для випічки змастити маслом.
На дно форми вилити трохи тіста.

На тісто викласти половину яблук (яблука можна посипати корицею).
На яблука вилити половину тіста, що залишилося.
На тісто викласти залишилися яблука.
На яблука вилити залишився тісто.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 40-60 хвилин (залежно від розміру форми).
Під час випічки дверцята духовки не відкривати.
Приємного апетиту!
Leave a Reply