Швидке бездрожжевое тісто для піци

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Быстрое бездрожжевое тесто для пиццы

Не завжди тісто готується з дріжджами , цілком можна обійтися і без них. Сьогодні я буду готувати як раз таке тісто – швидке бездріжджове тісто для піци. Для його приготування знадобиться трохи молока , яйця та борошно , думаю , що ці інгредієнти є у вас на кухні. Приготоване тісто чудово підходить для піци з будь-якою начинкою . Виходить воно дуже тонким , смачним і ніжним. Готується таке тісто лічені хвилини. Думаю , що приготувати смачну піцу не складе ніяких труднощів , адже тепер ви знаєте рецепт швидкого бездріжджового тіста для піци. Отже, ось рецепт тіста без дріжджів для тонкої піци.

Щоб приготувати швидке бездрожжевое тісто для піци нам знадобиться:

  • борошно – 2 склянки
  • яйце – 2 шт.
  • молоко – 1/ 2 склянки
  • оливкова олія – ​​1 ч.л.
  • сіль – 1 ч.л.

Як приготувати швидке бездрожжевое тісто для піци:

1 . Перемішаємо в невеликій мисочці борошно з сіллю.
2 . Зіб’ємо в іншій мисці яйця , додамо тепле молоко (до 35 градусів) , перемішаємо . Доллємо 1 чайну ложку оливкової олії і знову перемішаємо . Можна використовувати вилочку або віночок .
3 . Вливаємо невеликими порціями яєчно -молочну суміш у борошно , при цьому постійно перемішуємо отриману масу.
4 . Коли яєчно – молочна суміш закінчиться , ретельно будемо вимішувати тісто. Якщо при цьому тісто буде прилипати до рук – присипаємо руки борошном. Вимішуємо тісто близько 10 хвилин , в результаті тісто має стати еластичним.
5 . Формує з швидкого бездріжджового тіста кулю , загортаємо його у вологий рушник і залишаємо в теплому місці на 15 хвилин.
6 . Розгортає тісто , щоб воно було дуже тонким . Перенести тісто з робочої поверхні у форму для випічки можна за допомогою качалки . Готуємо начинку , укладаємо її і ставимо піцу в попередньо розігріту духовку. Випікаємо піцу , поки не приготується начинка.
Прекрасне швидке бездрожжевое тісто для піци готове .

Порада: Коли швидке бездрожжевое тісто готове , можна подумати і про начинку . Я готувала піцу з грибами , ковбасою та сиром. Для цього спочатку обжарила гриби з цибулею , потім нарізала тонко ковбаску – брала звичайний Сервелат . Виклала все в хаотичному порядку , посипала натертим сиром і поставила в духовку. Дуже швидка вийшла піца , якраз до приходу нежданих гостей .

410_01_08_2013_2887

Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!