Яблучний вівсяний пиріг

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Яблочный овсяный пирог

Сьогодні мова піде про яблучний пиріг з вівсянкою . Пиріг дуже простий у приготуванні , склад продуктів мінімальний і є в будинку практично кожної господині . Приготування цього пирога займе 10 хвилин на формування пирога і 30 хвилин на випічку. Ніякого особливого обладнання не потрібно , потрібно просто всі інгредієнти змішати ложкою і нарізати яблука на часточки , все вкласти у форму та надіслати в духову шафу , все дуже просто .

Крім легкості в приготуванні , можу сказати , що вівсянка , що входить до складу пирога , дуже корисна для вашого організму. Вівсянка – це дуже хороше джерело енергії , містить у своєму складі білки і велику кількість клітковини , марганцю , магнію , селену , кальцію , кремнію , калію і заліза. Вівсянка містить вітаміни В і F , цинк і хром. Всі складові вівсянки потрібні для повноцінного харчування і здорової роботи вашого організму.

У такому варіанті смачного пісочного пирога вівсянку буде їсти з задоволенням і дорослий , і дитина. У доповненні до складу пирога входять яблука , а хто ж не любить яблучну випічку ? ! Вона до душі кожному.

Щоб приготувати яблучно вівсяний пиріг , вам буде потрібно :

  • масло вершкове – 50 г
  • цукор – 100 г
  • яйце 1 шт.
  • борошно пшеничне – 60 г
  • розпушувача для тіста – 1 ч.л.
  • вівсянка – 80 г
  • яблука – 2 шт.

Як приготувати яблучний вівсяної пиріг:

1.Розігріти заздалегідь духовку до температури 200 градусів.
2.Змастити форму маслом і посипати борошном.
3.Розтопити вершкове масло для пирога.
4.Змішати розтоплене вершкове масло , цукор і яйце дерев’яною ложкою до однорідної маси.
5.Просіяти борошно , додати в миску з олійно- яєчною сумішшю , додати розпушувач для тіста і вівсянку , перемішати до гладкості. Якщо у вас вийшло дуже густе тісто , додати 1 ст. л . молока і добре перемішати.
6.Перекласти тісто у форму і розподілити по формі.
7.Помити і обсушити яблука , очистити їх і нарізати скибочками. Часточки яблук розкласти по тісту віялом . Відправити в духовку .
8.Випікати 35 -40 хвилин до рум’яного кольору , дістати пиріг з духовки і остудити , витягти з форми і посипати цукровою пудрою. Прекрасно поєднується такий пиріг зі збитими вершками і чашкою гарячої кави або молока.

Яблучно вівсяний пиріг виходить дуже смачним , хрустке пісочне тісто і ароматні ніжні яблучка – відмінне поєднання , прекрасно підійде для першого сніданку.

410_11_08_2013_3188

Приємного апетиту вам !

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.