Ананас, смажений в пряному сиропі

» » Ананас, смажений в пряному сиропі
Ананас, смажений в пряному сиропі

Сьогоднішній десерт – досить простий і ефектний. Він добре підходить для не надто солодких ананасів – за рахунок приготування в міцному цукровому сиропі фрукт набуває необхідну солодкість. Я не рекомендую вам використовувати для приготування цієї страви консервовані ананаси – з ними вийде занадто нудотно.
Десерт відносно легкий, тому його цілком можна подати після щільної трапези.

Інгредієнти на 4 порції:

  • 1 невеликий ананас
  • 4 кульки ванільного пломбіру
  • 4 гілочки м’яти

Для сиропу:

  • 300 мл води
  • 300 г цукру
  • 2 палички кориці
  • 3 зірочки бадьяна
  • 4 смужки апельсинової цедри

Ананас, смажений в пряному сиропі
У воду кладемо цукор, корицю, бадьян і апельсинову цедру. Ставимо на вогонь і на середньому нагріві уварюємо до легкого загусання, близько 10 хвилин.
Ананас, смажений в пряному сиропі
Ананас чистимо, нарізаємо кільцями товщиною близько 1,5-2 см. Вирізаємо жорстку серединку.
Ананас, смажений в пряному сиропі
Обсмажуємо ананаси в сиропі до м’якості.
Ананас, смажений в пряному сиропі
Кладемо ананас на тарілку, зверху поміщаємо кульку морозива, поливаємо сиропом і прикрашаємо м’ятою.
Подаємо.
Ананас, смажений в пряному сиропі
Смачного!

Ананас, смажений в пряному сиропі обновлено: Лютий 3, 2017 автором: rsavchak
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика