Бісквітне тістечко з апельсиновим суфле

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Бисквитное пирожное с апельсиновым суфле 2

Інгредієнти

бісквіт:

  • 3 яйця
  • 150 г цукру
  • 150-200 г борошна

суфле:

  • 20 г желатину
  • 200-250 мл апельсинового соку (з 4-5 апельсинів)
  • 500 мл вершків 33-35%
  • 150 г цукру


835_010083n2e_4004_b

Приготування
525_0286u4w_8468_b

Готуємо бісквіт.
Яйця збити з цукром.

525_0386u4w_8486_b

Додати борошно, акуратно перемішати.

525_0486u4w_8491_b

Форму для випічки (у мене форма 20х30 см і висотою 5 см) змастити маслом або застелити папером для випічки.
Вилити тісто, поставити в розігріту до 180 градусів духовку. Випікати протягом 30-35 хвилин.

Готовий бісквіт можна просочити сиропом або соком.
525_0586u4w_8537_b

Готуємо суфле.
Желатин замочити в 150 мл холодної кип’яченої води і залишити на той час, який зазначено на упаковці.

525_0686u4w_8541_b

Желатин довести до кипіння, але не кип’ятити.
Трохи остудити.

525_0790p35_8549_b

Вершки збити з цукром.

525_0890p35_8553_b

Додати у вершки сік, перемішати.

525_0990p35_8560_b

Додати желатин, перемішати.

525_01090p35_8564_b

Суфле викласти на бісквіт (бісквіт з форми не виймати), розрівняти, поставити в холодильник на 7-8 годин.
Потім розрізати на кубики або прямокутники.
За допомогою трафарету готове суфле можна прикрасити меленої корицею або какао.

525_0186u4w_8590_6gi

Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.