Ванільне віденське печиво

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Це чудове печиво готується дуже швидко з самих пересічних інгредієнтів. Дуже важливо не замінювати тут вершкове масло на маргарин, тому що воно безпосередньо впливає на смак печива. А якщо ви заміните одну столову ложку борошна зі складу двома столовими ложками какао-порошку – у вас вийде дуже смачне шоколадне печиво.
Воно хрустке, ніжне і смачне – відмінне доповнення до чашечки кави або зеленого чаю.

Інгредієнти на 36-40 штук:

  • 180 г вершкового масла кімнатної температури
  • 75 г цукрової пудри
  • щіпка солі
  • 1 ст.л. ванільної есенції або 1 ст.л. ванільного цукру
  • 1 білок яйця
  • 250 г борошна

venskoe-vanilnoe-pechenye-1
Вершкове масло збиваємо з цукровою пудрою і сіллю до кремоподібного стану.
venskoe-vanilnoe-pechenye-2
Додаємо білок і ванільну есенцію і знову збиваємо.
Додаємо борошно і замішуємо (міксером!) Тісто.

venskoe-vanilnoe-pechenye-3
Кладемо тісто в кондитерський мішок з насадкою-зірочкою (близько 15 мм на виході). Відсаджуємо на застелений пергаментом деко у вигляді зигзагоподібного печива.
venskoe-vanilnoe-pechenye-4
Відправляємо в попередньо розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо до золотистого кольору приблизно 12-15 хвилин.
Готове печиво посипаємо цукровою пудрою, охолоджуємо і подаємо.

venskoe-vanilnoe-pechenye
Приємного чаювання!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.