
Це чудове печиво готується дуже швидко з самих пересічних інгредієнтів. Дуже важливо не замінювати тут вершкове масло на маргарин, тому що воно безпосередньо впливає на смак печива. А якщо ви заміните одну столову ложку борошна зі складу двома столовими ложками какао-порошку – у вас вийде дуже смачне шоколадне печиво.
Воно хрустке, ніжне і смачне – відмінне доповнення до чашечки кави або зеленого чаю.
Інгредієнти на 36-40 штук:
- 180 г вершкового масла кімнатної температури
- 75 г цукрової пудри
- щіпка солі
- 1 ст.л. ванільної есенції або 1 ст.л. ванільного цукру
- 1 білок яйця
- 250 г борошна
Вершкове масло збиваємо з цукровою пудрою і сіллю до кремоподібного стану.
Додаємо білок і ванільну есенцію і знову збиваємо.
Додаємо борошно і замішуємо (міксером!) Тісто.
Кладемо тісто в кондитерський мішок з насадкою-зірочкою (близько 15 мм на виході). Відсаджуємо на застелений пергаментом деко у вигляді зигзагоподібного печива.

Відправляємо в попередньо розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо до золотистого кольору приблизно 12-15 хвилин.
Готове печиво посипаємо цукровою пудрою, охолоджуємо і подаємо.
Приємного чаювання!
Leave a Reply