Вишневий пиріг зі сметанною заливкою

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Вишневый пирог со сметанной заливкой 4

Інгредієнти

  • масло вершкове     100 г
  • борошно     200 г
  • жовток яєчний     1 шт.
  • цукрова пудра     200 г
  • вишня без кісточок (свіжа, морожена, консервована)
  • сметана     250 г
  • яйця     2 шт.
  • крохмаль
  • ванільний цукор     2 ч. ложки


Смачний і досить швидкий пиріг. Начинка не приторна, з кислинкою, а тісто дуже хрумке.

Розм’якшене масло розтерти зі 100 г цукрової пудри та чайною ложкою ванільного цукру. Додати жовток.

857b7f
Поступово додавати борошно і вимісити тісто. Руками розподілити тісто по формі для тарту або розємній формі (щоб було дно і бортики товшиною близько 5 мм).Поколоти виделкою і на 10хв поставити у холодильник.
098469
Випікати основу 10-15 хв при температурі 180° С. ( Якщо тісто вздується, легенько проколоти і «здути» коли витягнемо).
Яйця, сметану (чим жирніша — тим смачніше), рештки цукрової пудри і ванільного цукру злегка збити.
Додати крохмаль.
447706


Дістати тісто з духовки. На основу викласти вишню.
743348
Вилити заливку, Випікати далі при температурі 170С. 35-45 хв. Коли начинка повністю загусне — пиріг готовий.
Обов’язково дайте йому вистигнути! А тоді вже — смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!