
Інгредієнти:
- 100 г мелених горіхів (грецькі та арахіс)
- 100 г цукру
- 1 ч. л. ванільного цукру
- 2 ст. л . меду
- 1 яйце
- дрібка кориці
- 100 г жирної сметани
- 1 ч. л. розпушувача
350-400 г борошна
Цукор , ванільний цукор, яйце, мед та сметану поєднати і злегка збити виделкою. Додати горіхи , корицю і перемішати. В кінці додати борошно і розпушувач. Тісто виходить мяке, злегка липне до рук. Розтачати товщиною 0,5 см та вирізати печиво. Пекти 10-12 хв при 180 *. Смачного)
Смак більш горіховий, аніж медовий, арахіс гарно відчувається. Діткам дуже сподобалось, чого і добивалась, бо просто горіхів не хочуть їсти ніяк)
Смачного!
Leave a Reply