Готуємо торт «Маркіза»

» » Готуємо торт «Маркіза»
Готуємо торт «Маркіза»

Торт – блюдо, яке актуально завжди. Йому будуть раді ваші домашні в будь буденний день, і, зрозуміло, гості – в день святкування дня народження або за іншою радісної події.

Отже, для приготування розкішного десерту під найменуванням « Маркіза » вам знадобляться:

Для тіста

  • Маргарин ( 350 гр.) ;
  • Жовтки і білки – по 7 шт. ;
  • Сметана 3-4 ст. л . ;
  • Борошно – 3 склянки;
  • Сода і оцет (по 1 ст.л.) ;
  • Цукор 2 склянки;
  • Волоські горіхи ( 3 ст.л.) , попередньо обсмажені і подрібнені .

Для крему:

  • Варене або звичайне згущене молоко ( 2 банки) ;
  • 2 ст.л. заварної кави;
  • Вершкове масло ( 450 гр) ;
  • Какао 2 ст.л.

Готуємо тісто

Акуратно відокремте білки від жовтків. За допомогою міксера змішайте жовтки і сметану. Додайте до отриманої суміші соду , погашену оцтом. Далі – додайте розм’якшений маргарин і ще раз гарненько перемішайте.

Тепер прийшла черга додавання борошна . Поступово вимішуйте тісто ( має бути еластичним ) . Замісивши , обгорніть тісто плівкою і приберіть в холодильник на хвилин 30. Горіхи слід обсмажити на сковорідці або в духовці , безе – збити ( збивайте міксером білки).

Готуємо крем
2 столові ложки заварної кави змішайте з вершковим маслом ( розм’якшеним ) , згущеним молоком ( вареним або звичайним ) і какао. Важливо , щоб усі інгредієнти що змішуються мали кімнатну температуру , інакше крем може згорнутися або потекти . Поки випікаються коржі , готовий крем слід поставити в холодильник.
Заключні етапи
Тепер дістаньте тісто з холодильника і розділіть його на 10 частин. З однієї частини скачайте кульку і розкачайте його . Можете робити це прямо на деко. Кожен з кульок і буде майбутнім коржем для торта. Перед запіканням пласт тіста змащуйте безе і посипайте смаженими і подрібненими горіхами. Коли всі коржі будуть приготовані , дайте їм трохи охолонути і послідовно змастіть кожен з них кремом. Зверху посипайте подрібненими горіхами .

Готуємо торт «Маркіза»

Приємного Вам чаювання!

Готуємо торт «Маркіза» обновлено: Січень 29, 2017 автором: Ira
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика