Домашнє абрикосове морозиво з абрикосовим соусом

» » Домашнє абрикосове морозиво з абрикосовим соусом
Домашнє абрикосове морозиво з абрикосовим соусом

Ще один прохолодний літній рецепт для вас! Абрикосове морозиво з натуральних продуктів може приготувати абсолютно будь-яка господиня, досить мати потрібну кількість стиглих Абрикосик. Спробуйте зробити такий десерт, і він стане літнім хітом для всієї вашої сім’ї і друзів!

Що нам буде потрібно
Для морозива:

  • 1/2 кг абрикосового пюре (приблизно з 750 г свіжих абрикосів)
  • Сік двох лимонів
  • 4 ст.л. цукру
  • 1 банка сгущеного молока
  • 600 мл свіжого жирного молока або вершків

Для соусу:

  • 12 стиглих абрикосів
  • 1 стакан води
  • Сік половини лимона
  • 1 ванільний порошок
  • 3/4 склянки цукру

Приготування абрикосового морозива
Всі інгредієнти години за 2 до приготування слід покласти в холодильник. Потім, діставши з холодильника, збиваєте всі складові морозива разом міксером не менше 20 хвилин.

Отриману масу викладіть в дрібну металеву форму (я робила морозиво і в пластиковому контейнері) і поставте в морозильну камеру. Потім кожну годину дістаєте форму з морозильника і збиваєте вінчиком, щоб морозиво вийшло більш пишним, робіть це 2-3 рази. Потім вже можна подавати морозиво!

Абрикосовий соус

Абрикоси варіть в каструльці з водою протягом 10 хвилин. Коли охолонуть, збиваєте масу блендером. Знову ставите абрикосове пюре на вогонь і додаєте цукор і лимонний сік. Варити, поки не загусне, при необхідності знімати піну. В самому кінці ароматизувати ваніллю.

Як тільки соус охолоне, можна полити ним наше чудове абрикосове морозиво!

Домашнє абрикосове морозиво з абрикосовим соусом

Смачного!

Домашнє абрикосове морозиво з абрикосовим соусом обновлено: Жовтень 24, 2016 автором: Олеся
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика