Домашнє бананово-полуничне морозиво

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Домашнее бананово-клубничное мороженое

Якщо ви любите морозиво, та й на вулиці пече сонечко, то цей самий час щоб приготувати домашнє морозиво. Як, ви жодного разу не готували морозиво ??? Даремно, домашнє морозиво виходить набагато смачніше магазинного, а про натуральність саморобного морозива можна говорити нескінченно. Варіантів домашнього морозива існує безліч, кожен зможе приготувати для себе стаканчик смачних ласощів, яке ніколи не буде зайвим в спекотний літній день. Якщо ви не любите жирне, то візьміть знежирений йогурт і тоді ваш десерт буде пісним. Сьогодні ми хочемо запропонувати вам рецепт домашнього бананово-полуничного морозива.

Для того щоб приготувати домашнє бананово-полуничне морозиво вам буде потрібно:

  • банан (стиглий, великий) – 1 штука,
  • полуниця (заморожена або свіжа) – 100 грам,
  • натуральний йогурт – 150 мл.,
  • рідкий мед – 1 ст. ложка.

Як правильно приготувати домашнє бананово-полуничне морозиво
Банан потрібно обмити і очистити, потім нарізаємо його на 3 – 4 частини і відправляємо в чашу блендера. Потім заморожені або свіжі ягоди полуниці засипаємо до банану. Збиваємо ягоди і банан до однорідної маси. Потім суміш переливаємо в іншу ємність і ставимо в морозильник на 30 – 45 хвилин, періодично помішуючи.
В окремій ємності збиваємо натуральний йогурт з рідким медом. У вас повинна вийти повітряна маса. Отриману йогуртову масу перемішуємо з легка замерзлою бананово-полуничною сумішшю за допомогою ложки або виделки, також можна збити міксером щоб маса вийшла ще ніжніша і повітряніша.
Готову суміш розливаємо по формочках, за бажанням в них можна вставити палички для ескімо, і відправляємо в морозилку на 3 – 4 години.
Готове морозиво можна полити ягідним сиропом або посипати хрусткими горішками або пластівцями.

moroghenoe
Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.