Желе «Кава з молоком»

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Желе «Кофе с молоком» 1

Інгредієнти

  • 500 мл кави
  • 500 мл молока
  • цукор за смаком
  • 20 г желатину

918_010050j8a_3536_b
Приготування
Нарешті і до нас прийшло справжнє літо!
У таку спеку стояти біля плити зовсім не хочеться. А ось легкий, освіжаючий десерт буде в самий раз!
Пропоную зовсім простий рецепт такого десерту.
Каву можна використовувати як розчинна, так і зварений. Фортеця зробіть таку, як вам подобається.
Цукор і в каві, і в молоко додайте за смаком.
Поки в холодильнику застигають шари, іншу масу залиште при кімнатній температурі, вона не застигне.
Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 5-6 порцій.
918_0250j8a_3554_b
Желатин залити 200 мл холодної кип’яченої води і залишити на той час, який зазначено на упаковці.
918_0350j8a_3562_b


У гарячу каву додати цукор за смаком, перемішати.
Додати половину желатину, перемішати.
918_0450j8a_3565_b
Молоко довести до кипіння, додати цукор за смаком.
Додати залишився желатин, перемішати, прибрати з вогню.

918_0650wuw_3570_b
У креманки налити кави з желатином, шаром 1-2 см.
Поставити в холодильник до повного застигання (час залежить від якості желатину).
918_0750wuw_3621_b
На застиглий кавовий шар налити молоко з желатином, шаром 1-2 см.
Поставити в холодильник до повного застигання.
918_0850wuw_3623_b
На застиглий молочний шар налити кави з желатином, шаром 1-2 см.
Поставити в холодильник до повного застигання.
Заповнити, таким чином, креманки до верху.
918_0150j8a_3684_6giПриємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.