
Простий і ефектний спосіб зробити абсолютно натуральне морозиво без цукру, без морожениці, без міксера і блендера, витративши всього 5 хвилин активного часу.
З чорним шоколадом десерт виходить ще і пісно-вегетаріанським. До того ж всього одна невелика порція відмінно задовольняє тягу до солодкого, що добре позначається на балансі вуглеводів і калорійності раціону.
Інгредієнти:
- Банани 3 шт.
- Шоколад темний 50-60% какао 60 г
Банани потрібно очистити, розрізати впоперек на 2 частини і увіткнути в них дерев’яні палички. Можна взяти спеціальні палички для морозива, а можна використовувати по 2 шпажки для шашличків, як на фотографії. Заморозьте банани в такому вигляді.
У відповідну ємність наламайте шоколад.
Розтопіть шоколад в мікрохвильовій печі або на водяній бані.

Заморожені банани занурюйте в рідкий шоколад у всіх сторін. Робіть це швидко, тому що на холодному банані шоколадна маса моментально застигає.

Для рівномірного покриття можна використовувати силіконовий пензлик.

Почекайте кілька секунд, поки глазур захолоне, потім складайте готове морозиво на тарілку.

Їсти «морозиво» можна відразу після застигання глазурі, а можна прибрати його в морозилку до відповідного моменту.
Приємного апетиту!
Leave a Reply