Заморожені банани в шоколаді

» » Заморожені банани в шоколаді
Заморожені банани в шоколаді

Простий і ефектний спосіб зробити абсолютно натуральне морозиво без цукру, без морожениці, без міксера і блендера, витративши всього 5 хвилин активного часу.
З чорним шоколадом десерт виходить ще і пісно-вегетаріанським. До того ж всього одна невелика порція відмінно задовольняє тягу до солодкого, що добре позначається на балансі вуглеводів і калорійності раціону.

Інгредієнти:

  • Банани 3 шт.
  • Шоколад темний 50-60% какао 60 г

Заморожені банани в шоколаді


Банани потрібно очистити, розрізати впоперек на 2 частини і увіткнути в них дерев’яні палички. Можна взяти спеціальні палички для морозива, а можна використовувати по 2 шпажки для шашличків, як на фотографії. Заморозьте банани в такому вигляді.
Заморожені банани в шоколаді
У відповідну ємність наламайте шоколад.
Заморожені банани в шоколаді
Розтопіть шоколад в мікрохвильовій печі або на водяній бані.
Заморожені банани в шоколаді
Заморожені банани занурюйте в рідкий шоколад у всіх сторін. Робіть це швидко, тому що на холодному банані шоколадна маса моментально застигає.
Заморожені банани в шоколаді
Для рівномірного покриття можна використовувати силіконовий пензлик.
Заморожені банани в шоколаді
Почекайте кілька секунд, поки глазур захолоне, потім складайте готове морозиво на тарілку.
Заморожені банани в шоколаді
Їсти «морозиво» можна відразу після застигання глазурі, а можна прибрати його в морозилку до відповідного моменту.
Приємного апетиту!

Заморожені банани в шоколаді обновлено: Січень 31, 2017 автором: Марта
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика