
Пропоную приготувати дуже смачний і красивий тарт з чорносливом і шоколадним мусом
- Вершкове масло 120 г
- Какао-порошок 50 г
- Борошно пшеничне 160 г
- Цукор-пісок 50 г
- Розпушувач тіста 5 г
- Сметана 50 г
- Чорнослив 150 г
- Сир 350 г
- Яйце куряче 2 шт.
- Молоко згущене варене 200 мл
- Крохмаль картопляний 50 г
- Шоколад молочний 50 г
- Яєчний білок 1 шт.
Розтопити вершкове масло і какао. Охолодити.
Просіяти борошно і розпушувач. Вмішати в борошно сметану і цукор.
Вмішати шоколадну масу. Замісити тісто.

Форму прокласти кулінарним папером. Сформувати з тіста дно і бортики. Чорнослив залити окропом на 5 хвилин. На дно форми з тістом викласти чорнослив без рідини.

Для начинки з’єднати сир, яйця, крохмаль, варене згущене молоко. Подрібнити все за допомогою блендера до утворення однорідної маси і викласти начинку.

Для шоколадного мусу розтопити шоколад і остудити. Збити білок з 2 ст.л. цукру і ввести в шоколадну масу.

Випікати тарт 45 хвилин при 180C. Охолодити. викласти зверху мус.

Смачного!
Leave a Reply