
Рецепт крему для вафельних коржів може стати в нагоді всім любителям швидких і смачних десертів. Готувати торт з вафельних коржів і вершкового крему можна не тільки по святах , а й у будні , так як даний процес не займає зовсім небагато часу.
Крем для вафельних коржів
Інгредієнти:
- масло вершкове – 200 г;
- яєчний білок – 4 шт. ;
- шоколад гіркий – 200 г;
- цукрова пудра – 150 г.
Приготування
Для приготування крему для готових вафельних коржів необхідно розтерти масло з половиною цукру до отримання однорідної білої маси . Шоколад слід розтопити на водяній бані , а білки збити з цукром, що до консистенції густої піни.
У масляну суміш необхідно порціями додати розтоплений шоколад , постійно помішуючи інгредієнти. Після цього потрібно акуратно ввести білки , також порційно. Готовий шоколадний крем можна використовувати для приготування вафельного торта.
Заварний крем для вафельних коржів
Інгредієнти:
- яйце – 1 шт. ;
- цукор – 1 ст. ;
- молоко – 1 ст. ;
- масло вершкове – 200 г;
- какао – за бажанням.
Приготування
Для приготування заварного крему необхідно збити яйце з цукром , залити масу молоком і поставити посуд на повільний вогонь. Поки суміш закипає необхідно постійно її помішувати. Коли майбутній крем закипить , слід додати до нього шматочки вершкового масла і знову помішувати інгредієнти , поки масло не розтопиться. Після цього можна зняти посуд з плити і крем для вафельних коржів при бажанні додати какао , ретельно перемішати і відправити крем в холодильник на 30 хвилин. Готовий заварний крем можна використовувати з вафельних коржів .
Крем за 5 хвилин
Інгредієнти:
- масло вершкове – 200 г;
- згущене молоко варена – 200 г.
Приготування
Наступний рецепт крему для вафельних коржів гранично простий у приготуванні. Необхідно збити розм’якшене масло зі згущеним молоком і можна приступати до приготування самого торта.
Смачного!
Leave a Reply