Мигдальне печиво з апельсиновим конфітюром

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Миндальное печенье с апельсиновым конфитюром 4

На 25 штук:

  • 200 г борошна
  • 100 г мигдальної муки
  • 150 г вершкового масла
  • 80 г дрібного цукру
  • 40-60 мл вершків
  • 50 г цукрової пудри
  • апельсиновий конфітюр
  • 1 ст. л. коньяку


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Охолоджене вершкове масло нарізати дрібними кубиками. Борошно з’єднати з меленим мигдалем, додати шматочки вершкового масла, цукор і розтерти в крихту,
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
поступово додавати вершки і швидко замісити тісто. Потім скачати в кулю, загорнути в харчову плівку і помістити в холодильник на ніч.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Розкачати тісто в тонкий пласт (товщиною 3-4 мм) між 2-ма листами пергаменту, вирізати печиво. В половині печива кожної форми вирізати фігурні отвори. Тісто швидко розм’якшується, тому працювати з ним треба швидко, якщо воно стало занадто м’яким, то його потрібно помістити в холодильник. Духовку нагріти до 200 °.
Деко застелити папером для випікання. Викласти печиво і поставити на 10-12 хв. в духовку. Перекласти разом з папером на кухонну решітку до охолодження. В конфітюр підмішати коньяк. Розкласти конфітюр по печеньям без отворів і прикрити половинками з отворами, посипати цукровою пудрою.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.