Мигдальне печиво

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Миндальное печенье 2

Варіант рецепта з серії: гості вже майже на порозі, а я навіть до чаю нічого не встигла приготувати. Готується печиво дуже швидко і просто, і з’їдається теж дуже швидко, тому що дуже смачно 🙂

  • Вершкове масло 45 г
  • Цукрова пудра 50 г
  • Молоко 30 мл
  • Мигдаль 60 г

14029114806722
У каструлі змішати масло, цукрову пудру і молоко (молока потрібно зовсім небагато: 3 ст. Ложки). На середньому вогні і постійно помішуючи дати маслу і цукровій пудрі розчиниться.
14029114812233
Додати до масляної суміші мелений мигдаль, гарненько перемішати і зняти з вогню. Суміш не повинна закипіти.
14029114818344


Перекласти суміш у миску і дати охолонути хвилин 20-30.
14029114817255
Застелити решітку пергаментом (на деко випікати не рекомендую, тому що печиво ризикує почорніти, тобто згоріти знизу) і викласти на нього невеликі печенюшки. Бажано витримувати 3-4 см між ними.
14029114812666
Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 5-8 хвилин: після 4-ої хвилини уважно стежте за ними, і якщо у вашій духовці вони почнуть темніти вже через 5 хвилин, то виймайте їх.
14029114812177
Дати охолонути на решітці, промакнути паперовим рушником і подавати гостям 🙂

Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.