Млинцевий торт

» » Млинцевий торт
Млинцевий торт

Млинцевий торт це прекрасна альтернатива звичайним млинцям , коли вже всі наїлися простих млинців. Такий тортик можна зробити і зі сметаною і цукром , просто прошарувати згущеним молоком , використовувати начинку: ікру , солону рибу , овочеву піджарку , м’ясну начинку , взагалі все залежить від вашої уяви і наявності інгредієнтів. А як приготувати такий тортик ? ? ? Та дуже просто , посмажити млинці і прошарувати їх обраної вами начинкою , дати час просочитися , ну , а потім насолоджуватися вашими грандіозними творіннями !

Для того щоб приготувати млинцевий торт з сирною начинкою вам будуть потрібні такі інгредієнти:

Для приготування млинців :

  •     молоко – 0,5 літра ,
  •     яйця курячі – 3 штуки ,
  •     борошно пшеничне – 300 грам ,
  •     сіль – 1 / 2 ч. ложки ,
  •     цукровий пісок – 1 / 2 ч. ложки ,
  •     рослинне масло – 3 – 4 ст. ложки.

Для приготування начинки з сиру :

  •     сир – 300 – 350 грам ,
  •     мед ( рідкий) – 0,5 склянки ,
  •     сметана (жирністю 30 %) – 1 склянки ,
  •     яєчний жовток – 1 штука ,
  •     сухофрукти ( за бажанням),
  •     кокосова стружка для посипання ( за бажанням).

Правильне приготування млинцевого торта з сирною начинкою

Для початку приготуємо тонкі млинчики . Для цього у великій ємності збиваємо яйця з додаванням цукрового піску і солі. Потім додаємо молоко і знову перемішуємо. Після додаємо просіяне борошно і в кінці додаємо рослинне масло. Все ретельно перемішуємо , щоб не було грудочок і тісто вийшло однорідне .

Далі смажимо млинці на розігрітій сковорідці , обсмажуємо з двох боків до придбання золотистої скоринки.

Тепер , коли всі млинці пожарені, займемося приготуванням сирної начинки. У чашці змішуємо сир зі сметаною і медом , все ретельно перемішуємо до однорідного стану. За бажанням можна додати сухофрукти , курагу , родзинки , чорнослив і т.д. , які попередньо потрібно запарити , а після додати в загальну масу.

Тепер складаємо тортик . На плоске блюдо викладаємо млинець , який промазуємо начинкою , зверху накриваємо іншим млинчиком і так продовжуємо до тих пір поки не закінчитися начинка і млинці. Верхній млинець змащуємо збитим жовтком і відправляємо млинці в духовку на 20 хвилин , запікаємо тортик при температурі 180 ° градусів. Перед подачею посипаємо тортик кокосовою стружкою ( за бажанням).

Млинцевий торт

Приємного вам апетиту!

Млинцевий торт обновлено: Січень 22, 2017 автором: admin
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика