
У козячому сирі одна суцільна користь . Ось тільки запах не всякому по смаку. Зате всі довгожителі їдять козячий сир. Правда , знову ж , запах … А ми помістимо дуже корисний сир в морквяний торт , та додамо спецій. І буде нам щастя !
Козій сир не викликає алергії , попереджає остеопороз , зміцнює організм і підвищує лібідо. Вперед!
Для того , щоб приготувати морквяний торт з яблуками і козячим сиром , вам знадобиться:
- борошно – 280 г
- цукор – 210 г
- олія соняшникова – 140 г
- яйця – 4 великих шт. + 1 жовток
- морква – 3 шт.
- яблука – 2 шт.
- горіхи чищені – 140 г
- сир козячий – 300 г
- сир вершковий -200 г
- пудра цукрова – 280 г
- масло вершкове – 2 ст. л .
- какао – 2 ч. л.
- порошок пекарський – 1,5 ч. л.
- кориця – 1,5 ч. л.
- ванільний екстракт – 1 ч. л.
- гвоздика мелена , горіх мускатний – по ¼ ч. л.
- перець чорний – 1 /8 ч. л .
Як приготувати морквяний торт з яблуками і козячим сиром :
1 . Розігріти духовку до 180 С. Форму застеліть пергаментним папером , намажте маслом папір і боки .
2 . Борошно змішайте з пекарським порошком , сіллю , корицею , гвоздикою , мускатним горіхом , какао.
3 . Яйця збийте з цукром , соняшниковою олією. Яблука і моркву почистіть і натріть на тертці. З’єднайте борошно , яйця , яблука , моркву.
4 . Випікайте в 3 -х формах 25 хв . Остудіть . Зніміть папір.
5 . Збийте сири з цукровою пудрою і вершковим маслом.
6 . Нанесіть крем на кожен корж і на боки . У боки втиснете шматочки горіхів. Помістіть торт на добу в холодильник.
Приємного апетиту!
Leave a Reply