Морквяний торт з яблуками і козячим сиром

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Морковный торт с яблоками и козьим сыром

У козячому сирі одна суцільна користь . Ось тільки запах не всякому по смаку. Зате всі довгожителі їдять козячий сир. Правда , знову ж , запах … А ми помістимо дуже корисний сир в морквяний торт , та додамо спецій. І буде нам щастя !
Козій сир не викликає алергії , попереджає остеопороз , зміцнює організм і підвищує лібідо. Вперед!

Для того , щоб приготувати морквяний торт з яблуками і козячим сиром , вам знадобиться:

  • борошно – 280 г
  • цукор – 210 г
  • олія соняшникова – 140 г
  • яйця – 4 великих шт. + 1 жовток
  • морква – 3 шт.
  • яблука – 2 шт.
  • горіхи чищені – 140 г
  • сир козячий – 300 г
  • сир вершковий -200 г
  • пудра цукрова – 280 г
  • масло вершкове – 2 ст. л .
  • какао – 2 ч. л.
  • порошок пекарський – 1,5 ч. л.
  • кориця – 1,5 ч. л.
  • ванільний екстракт – 1 ч. л.
  • гвоздика мелена , горіх мускатний – по ¼ ч. л.
  • перець чорний – 1 /8 ч. л .

Як приготувати морквяний торт з яблуками і козячим сиром :
1 . Розігріти духовку до 180 С. Форму застеліть пергаментним папером , намажте маслом папір і боки .
2 . Борошно змішайте з пекарським порошком , сіллю , корицею , гвоздикою , мускатним горіхом , какао.
3 . Яйця збийте з цукром , соняшниковою олією. Яблука і моркву почистіть і натріть на тертці. З’єднайте борошно , яйця , яблука , моркву.
4 . Випікайте в 3 -х формах 25 хв . Остудіть . Зніміть папір.
5 . Збийте сири з цукровою пудрою і вершковим маслом.
6 . Нанесіть крем на кожен корж і на боки . У боки втиснете шматочки горіхів. Помістіть торт на добу в холодильник.

410_11_11_2012_975
Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.