Персикове сорбе

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Персики , як правило , у нас не залежуються , але за збігом обставин мені днями довелося рятувати кілька штук. У результаті вони перетворилися на чудове сорбе , яке довелося як не можна до речі при нинішній жаркій погоді .
Алкоголь , який входить до складу десерту , крім смакової функції служить ще й для більш рівномірного замерзання маси. Тому якщо ви його виключите – будьте готові до більш великих кристалах льоду в готовому морозиві .

Інгредієнти на 4 порції:

  • 500 г персиків ( в очищеному вигляді повинно вийти 400 г)
  • 75 г дрібного цукру або цукрової пудри
  • сік половини лимона ( якщо персики занадто солодкі)
  • 30 мл апельсинового лікеру (можна замінити горілкою , але з втратою апельсинового аромату )

persikovoe-sorbe-1
Персики очищаємо від шкірки і видаляємо кісточки. Кладемо м’якоть в морозильну камеру приблизно на годину, щоб вона замерзла.
Перекладаємо заморожені персики в блендер, додаємо цукор або пудру, вливаємо лікер і лимонний сік. Перемелюємо до стану однорідної гладкої маси і розчинення цукру.
persikovoe-sorbe-2
Персики очищаємо від шкірки і видаляємо кісточки. Кладемо м’якоть в морозильну камеру приблизно на годину, щоб вона замерзла.
Перекладаємо заморожені персики в блендер, додаємо цукор або пудру, вливаємо лікер і лимонний сік. Перемелюємо до стану однорідної гладкої маси і розчинення цукру….
persikovoe-sorbe - копия


Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!