Назва говорить сама за себе. Це дуже смачне і нескладне блюдо. Спробуйте приготувати самі. Моє справжнє відкриття до солодкого столу. Діти наминали , не встигаєш приготувати!
Мармелад можна розлити в цікаві форми , і колір у нього виходить дуже приємний. Можна посипати тертою кокосовою стружкою.
Інгредіети для персикового мармеладу :
- Персики без кісточок 2 кг.
- Цукровий пісок 1,4 кг.
- Трохи рому.
Приготування персикового мармеладу :
З стиглих промитих персиків видалити кісточки , покласти плоди в каструлю і тушкувати до розм’якшення.
Розім’яти , добре проварити , перемішати з цукром і при безперервному помішуванні варити до загустіння.
Додати рому , перемішати.
Мармелад розлити в приготовлений посуд або форми.
Приємного апетиту!