Персиковий мармелад – мармелад з персиків самостійно

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Персиковый мармелад — мармелад из персиков самостоятельно

Назва говорить сама за себе. Це дуже смачне і нескладне блюдо. Спробуйте приготувати самі. Моє справжнє відкриття до солодкого столу. Діти наминали , не встигаєш приготувати!

Мармелад можна розлити в цікаві форми , і колір у нього виходить дуже приємний. Можна посипати тертою кокосовою стружкою.
Інгредіети для персикового мармеладу :

  • Персики без кісточок 2 кг.
  • Цукровий пісок 1,4 кг.
  • Трохи рому.

Приготування персикового мармеладу :

З стиглих промитих персиків видалити кісточки , покласти плоди в каструлю і тушкувати до розм’якшення.
Розім’яти , добре проварити , перемішати з цукром і при безперервному помішуванні варити до загустіння.
Додати рому , перемішати.
Мармелад розлити в приготовлений посуд або форми.

persik-marmelad

Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!