Печиво без масла

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (2 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Печенье без масла 2

Багато хто вважає , що не можна спекти печиво без додавання олії . Але це помилкова думка , печиво без олії можна спекти , при цьому ви зробите його низькокалорійним і навіть пісним , що дасть можливість вживати його під час дієти або поста . Таке печиво без масла вийде не менш ніжним і смачним , ніж з вершковим маслом і маргарином. Ми вирішили навести кілька прикладів випічки такого печива , завдяки якому можна насолоджуватися випічкою не на шкоду своїй фігурі і здоров’ю.

Морквяне печиво без масла і яєць

Для приготування цього пісного печива вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  •     борошно пшеничне – 1 склянка ,
  •     морква ( терта ) – 1 склянка ,
  •     розпушувач – 1,5 ч. ложки ,
  •     вівсяні пластівці – 1 стакан ,
  •     сіль – 0,5 ч. ложки ,
  •     волоські горіхи ( подрібнені) – 2 / 3 склянки ,
  •     імбир свіжий (тертий) – 1 / 2 ч. ложки ,
  •     цукровий сироп -0,5 склянки .

image[15]Правильне приготування пісного морквяного печива

Пшеничне борошно просіваємо , змішуємо його з розпушувачем , сіллю і вівсяними пластівцями , які можна попередньо трохи подрібнити в блендері.

Потім в отриману масу додаємо подрібнені горіхи і натерту на середній тертці моркву.

В окремій чашці змішуємо тертий корінь імбиру і цукровий сироп , перемішуємо і додаємо в основну масу. Все перемішуємо , якщо маса виходить сухою , то можна додати трохи води.

Потім розігріваємо духовку до 180 градусів. На лист, застелений пергаментом викладаємо великою ложкою тісто і відправляємо деко в духовку на хвилин 12 . Ось так швидко у вас готове дуже красиве і смачне печиво!

b_39092Сирне печиво без масла

Інгредієнти для приготування печива:

  •     борошно пшеничне – 1 склянка ,
  •     сир ( нежирний ) – 200 грам ,
  •     яйця – 2 штуки ,
  •     розпушувач для тіста – 1,2 ч. ложки ,
  •     цукровий пісок – 1,2 склянки ,
  •     ванільний цукор за смаком.

Правильне приготування сирного печива

У великій мисці збиваємо цукровий пісок з половиною цукру в густу піну.

В окрему чашку просіюємо пшеничне борошно і змішуємо з розпушувачем і ванільним цукром. Потім змішуємо суху масу з яєчною масою.

В окремій чашці змішуємо сир з цукровим піском і після додаємо сирну масу в основне тісто. У результаті повинно вийти круте тісто. Яке розгортаємо на столі в тонкий пласт і за допомогою різних спеціальних формочок вирізаємо фігурне печиво. Потім підготовлене печиво розкладаємо на застелене пергаментом деко і відправляємо в попередньо розігріту до 180 ° градусів духовку хвилин на 15.

Приємного вам апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!