Печиво до Різдва

» » Печиво до Різдва
Печиво до Різдва

Думаєте, яке печиво приготувати на Різдво? Вашій увазі пропонуються рецепти печива на Різдво з фото. Печиво виходить дуже смачним і незвичайним, красивим на вигляд. Що ж, подивіться самі.

Для початку приготуйте печиво з горіхами і кокосом.
Для приготування знадобиться:

  • борошно – близько 300 г,
  • розпушувач – половинка чайної ложки,
  • ванілін – 3 пакетика,
  • цукор – 210 г,
  • сіль,
  • масло – 325 г,
  • яйця – 1 шт,
  • горіхи – 200 г,
  • вершки – 125 г,
  • стружка кокосова – 200 г,
  • темний і білий шоколад.

Печиво до Різдва
Приготування:
Змішайте борошно, сіль, 60 г цукру, розпушувач, пакетик ваніліну, 125 г масла, яйце і дві ложки холодної води. Замісити тісто і відправте в холодильник на півгодини. Далі змішайте масло, що залишилося, вершки, цукор, ванілін, перемішайте і доведіть до кипіння. Додайте горіхи, кокос і трохи остудіть. Потім розкачайте тісто, викладіть на деко, а зверху розподіліть кокосово-горіхову масу. Випікайте близько 40 хвилин. Температура випікання – 160 градусів. Після випікання розріжте на трикутники. Прикрасьте розтопленим шоколадом.
Дуже ніжним виходить білкове печиво з горіхами.
Печиво до Різдва
Щоб його приготувати візьміть:

  • смажені горіхи волоські – 40 г,
  • смажений мигдаль – 80 г,
  • мигдаль для прикраси – 20 г,
  • сік лимона – 1 ч.л.,
  • білки яєць – 2 шт
  • 150 г цукру.

Приготування:
Ретельно збийте білки, додаючи поступово цукор і врешті лимонний сік. Далі туди ж додайте горіхи і акуратно перемішайте. Ложкою викладіть масу на застелений пергаментом деко, а зверху покладіть по одному горіху мигдалю. Випікайте протягом 110 хвилин при температурі 100 градусів.
Печиво до Різдва може бути і кавовим, яке вражає своїм незвичайним смаком.
Печиво до Різдва
Інгредієнти:

  • масло – 50 г,
  • яйця курячі – 2 шт,
  • крохмаль – ½ склянки,
  • цукровий пісок – ½ склянки,
  • кава (швидкорозчинна) – 1,5 ч.л.,
  • борошно – ½ склянки,
  • розпушувач – півтори ч.л.,
  • термостійкі шоколадні крапельки – 30 г,
  • ванілін.

Приготування:
Каву залийте 20 мл окропу і остудіть. Відокремте акуратно жовтки від білків. Далі білки збийте з ¼ склянки цукру, а жовтки з маслом і цукром, що залишився. У жовткову масу влийте каву, перемішайте і додайте крохмаль, борошно, ванілін, розпушувач, шоколад і ще раз перемішайте. Сюди ж додайте збиті білки. Тісто перекладіть в мішечок і видавлюйте на деко. Випікайте 5-7 хвилин (температура 190 градусів).
Любителям джему можна приготувати смачне печиво з джемом.
Інгредієнти:

  • маргарин – 250 г,
  • цукор – 125 г,
  • ваніль – 15 г,
  • яйця – 2 шт,
  • курага – 100 г,
  • борошно – 300-350 г,
  • абрикосовий джем (для начинки),
  • пудра цукрова (для прикраси).

Печиво до Різдва
Процес приготування: змішайте всі інгредієнти, замісіть тісто і поставте його в холодильник на 35 хвилин. Потім сформуйте з тіста круглі невеликі коржі з ямкою в середині. Випікайте 25 хвилин (при 200 градусах), а після посипте пудрою і наповніть ямку джемом. Ну ось, смачне печиво на Різдво готово. Виходить його досить багато.

Печиво до Різдва
Спечіть печиво на Різдво, порадуйте рідних. Адже це не доставить вам багато праці, так як готується воно досить швидко і просто. Веселого Різдва!

Печиво до Різдва обновлено: Лютий 6, 2017 автором: Аня
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (2 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика