Печиво з сушеним інжиром та в’яленої журавлиною

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Печенье с сушеным инжиром и вяленой клюквой 6

Інгредієнти

  • 150 г вершкового масла
  • 150 г цукру
  • 2 ч.л. ванільного цукру
  • 3 яйця
  • 150 г сушеного інжиру
  • 150 г в’яленої журавлини
  • 2 ч.л. розпушувача
  • 300-350 г борошна

870_010059f8z_6000_b
Приготування

Ніжне, ароматне печиво.
Замість інжиру та журавлини можна додати будь-які цукати. Також, можна спробувати використовувати свіжу журавлину, але тоді цукру треба додати трохи більше.
Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 30-35 штук.
870_0259f8z_6003_b
Інжир нарізати невеликими шматочками.
870_0359f8z_6005_b


Масло розтерти з цукром і ванільним цукром.
870_0459f8z_6009_b
Додати яйця, перемішати.
870_059136u_6011_b
Додати інжир і журавлину, перемішати.
870_069136u_6016_b
Додати розпушувач і борошно, замісити тісто.
870_079136u_6024_b
Деко змастити маслом або застелити папером для випічки.
З тіста сформувати невеликі коржики, викласти їх на деко.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 20-25 хвилин.
870_019136u_6031_6giПриємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.