Печиво “Савоярді”

» » Печиво “Савоярді”
Печиво “Савоярді”

… Воно ж “Дамські пальчики”. Це бісквітне печиво я використовую головним чином як одне з складових тістечок тірамісу. Ну немає в наших магазинах готового аналогічного продукту за доступною ціною, тому доводиться готувати.

Інгредієнти:

  • 3 великих яйця
  • 150 г цукру
  • 150 г борошна
  • 100 г цукрової пудри

Печиво Савоярді


Білки відділяємо від жовтків і збиваємо з половиною цукру до піків.
Печиво Савоярді
Жовтки збиваємо з другою половиною цукру до білого.
Печиво Савоярді
З’єднуємо жовткову і білкову масу. Просіваємо борошно і акуратно вмішуємо в тісто. Воно (тісто) повинно вийти повітряним.
Печиво Савоярді
Кладемо тісто в кондитерський мішок і висаджуємо на застелений пергаментом деко печива довжиною близько 12-14 см і шириною близько 2 см.
Печиво Савоярді
Щедро посипаємо цукровою пудрою через ситечко. Пудру, прсипавшу з печива на пергамент, змітаємо пензликом, щоб не горіла в процесі випікання.
Духовку розігріваємо до 200 градусів. Печемо савоярді протягом 10 хвилин, не відкриваючи дверцята. Потім виймаємо деко, повертаємо на 180 градусів і відправляємо назад у духовку ще на 5 хвилин.
Знімаємо печиво з дека і даємо охолонути.
Все. Можна використовувати випічку в подальших кулінарних вишукуваннях або просто з’їсти з чаєм або кавою.
Печиво Савоярді
Приємного чаювання!

Печиво “Савоярді” обновлено: Лютий 3, 2017 автором: Анжелка
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика