Пісочне печиво з фісташками

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

А от кому тут смачного печива до чаю? Та такого, щоб не сильно морочитися з приготуванням? Завітайте – ось і рецепт. Інгредієнтів – мінімум. Смак – ніжний вершковий. Фісташки, які можна купити в несоленому вигляді не скрізь, можна без докорів совісті замінити на фундук або мигдаль. А то й зовсім на волоські горіхи.

До речі, тісто на це печиво можна зберігати як заготовку в морозилці до двох тижнів.
Інгредієнти на 50 штук:

  • 200 г вершкового масла
  • 180 г цукрової пудри
  • 1/4 ч.л. солі
  • 320-350 г борошна
  • 1 ч.л. ванільного цукру
  • 150 г очищених фісташок

pesochnoe-pechenie-s-fistashkami-1
Масло збиваємо з пудрою і ванільним цукром до крему. Поступово додаємо борошно і замішуємо однорідне круте тісто.
pesochnoe-pechenie-s-fistashkami-2
Ділимо на 2 частини, з кожної формуємо полінце діаметром близько 3 -4 см.
pesochnoe-pechenie-s-fistashkami-3


Рубаємо фісташки. Обвалююємо у них тісто і загортаємо в харчову плівку.
pesochnoe-pechenie-s-fistashkami-4
Кладемо в морозилку на 40 хвилин. Потім виймаємо, звільняємо від плівки і нарізаємо на шайби товщиною близько 5-7 мм. Кладемо на застелений пергаментом деко.
pesochnoe-pechenie-s-fistashkami-5
Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо до того моменту, коли краї стануть золотистими, близько 10-15 хвилин. Виймаємо і охолоджуємо. Подаємо.
pesochnoe-pechenie-s-fistashkami
Приємного чаювання!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.