Рожеві трюфелі з білого шоколаду

» » Рожеві трюфелі з білого шоколаду
Рожеві трюфелі з білого шоколаду

Ех, полюбилися мені квіткові аромати у випічці і десертах. Це, в принципі, вже зрозуміло за кількома рецептами з лавандою, а ще – по рожевим капкейкам, які вже давно є в блозі. Скоро доберуся до жасмину. А поки – тримайте рецепт найніжніших трюфелів з ароматом троянди. Вони дуже смачні – мені складно контролювати себе, щоб не з’їсти всю партію, яка все ще живе в моєму холодильнику.

Оскільки основа цих трюфелів – ганаш – то я знову даю посилання на статтю про ганаш. Раптом у когось виникнуть питання по ходу приготування.

Інгредієнти для трюфелів з білого шоколаду на 25 штук:

  • 250 г білого шоколаду + ще 70 г для декору (за бажанням)
  • 60 мл жирних вершків (30% і більше)
  • 40 г вершкового масла кімнатної температури
  • 1 ст.л. рожевої води
  • пара крапель червоного гелевого барвника

Рожеві трюфелі з білого шоколаду

Приготування трюфелів з білого шоколаду:

Дрібно рубаємо шоколад.

Рожеві трюфелі з білого шоколаду

Вершки змішуємо з рожевою водою і доводимо до кипіння. Додаємо до шоколаду разом з барвником і перемішуємо, поки шоколад не розтане. Якщо шоколад танути не хоче – ви можете поставити миску з масою на водяну баню – це вирішить питання. Головне при цьому – постійно помішувати.

Додаємо в ганаш нарізане дрібними кубиками вершкове масло кімнатної температури.

Рожеві трюфелі з білого шоколаду

Перемішуємо до однорідного стану. Накриваємо поверхню ганаша харчовою плівкою і ставимо в холодильник до застигання (40-60 хвилин).

Виймаємо. Формуємо з маси кульки.

Рожеві трюфелі з білого шоколаду

Відправляємо в холодильник на 15-20 хвилин. Виймаємо і декоруємо. У моєму варіанті це був розтоплений білий шоколад і розтерті пелюстки троянди з чайної лавки. Можна просто обваляти трюфелі в цукровій пудрі або в кокосовій стружці. Дроблений фундук теж буде цілком собі в тему.

Рожеві трюфелі з білого шоколаду

Приємного чаювання!

Рожеві трюфелі з білого шоколаду обновлено: Лютий 3, 2017 автором: admin
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика