Рулет з листкового тіста з яблуками і горіхами а-ля Штрудель

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Рулет з листкового тіста з яблуками і горіхами а-ля Штрудель

Смачний рулет з хрусткою скоринкою і ароматною начинкою.
У начинку можна додати сухофрукти за смаком.
Подавати рулетик можна з морозивом або сметаною.

Інгредієнти

  • 500 г листкового тіста (дріжджового або прісного)
  • 500 г яблук
  • 50 г мигдалю (або будь-яких горіхів за смаком)
  • 100 г цукру
  • 1 ст.л. вершкового масла
  • 1 ч.л. кориці (за смаком)

923_010073ut1_1415_b
Приготування
Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Яблука почистити, вичистити осередок, нарізати кубиками.

923_0273ut1_1420_b
Горіхи подрібнити.
923_0376j38_1437_b


На вершковому маслі згасити яблука протягом 5-7 хвилин.
923_0473ut1_1424_b
Додати цукор, перемішати.
923_0573ut1_1428_b
Додати корицю.
923_0673ut1_1430_b
Перемішати.
923_0773ut1_1434_b
Додати горіхи, перемішати, тушкувати 2-3 хвилини.
923_0870r00_1439_b
Тісто розкачати.
923_0970r00_1443_b
Викласти начинку.
923_01070r00_1445_b
Згорнути рулет.
923_01170r00_1454_b
Деко застелити папером для випічки або змастити маслом.
Викласти рулет.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 30-35 хвилин.
Готовий рулет розрізати на порції.
923_01270r00_1457_b
Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.