Рулет з малиною

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Рулет с малиной 6

Інгредієнти:

  • 160 г борошна;
  • 4 яйця;
  • 125 г цукру;
  • 400 мл вершків жирністю 30-38%;
  • 30 г вершкового масла;
  • 3 ст. л. згущеного молока;
  • 150-200 г малинового джему;
  • 300 г малини;
  • масло для змазування і борошно для посипання.


Як приготувати рулет з малиною.
1. Заздалегідь дуже сильно охолодіть вершки. Міксером збивайте яйця з цукром 10 хв., Поки не вийде щільна, тягуча піна. Всипте борошно і акуратно перемішайте тісто ложкою або лопаткою до однорідності. Розтопіть і остудіть вершкове масло, влийте його в тісто і перемішайте ложкою або лопаткою знизу вгору, щоб тісто не опало.
1403858121_1
2. Деко розміром 30×40 см застелите папером для випічки, змастіть його маслом і присипте борошном, розподіляючи рівномірно. Влийте тісто в деко, розподіліть рівним шаром, випікайте в розігрітій до 180 ° С духовці 8 хв.
1403858108_2
3. Вийміть бісквіт з духовки, переверніть його на кухонний рушник, візьміться за краї паперу і покладіть на робочу поверхню папером вниз, на рушник. Акуратно згорніть у рулет по довгій стороні, допомагаючи собі рушником. Залиште так на 10 хв. Розгорніть, зніміть папір. Остудіть.
1403858122_3


4. Для начинки збийте вершки в стійку піну. Не припиняючи збивати, тонкою цівкою влийте згущене молоко.
1403858169_4
5. Малиновий джем трохи прогрійте в мікрохвильовій печі і перемішайте. Акуратно промастіть ним бісквіт з внутрішньої сторони, обрізаючи нерівні і підсохлі краї. Змастіть бісквіт кремом, не доходячи до країв 1 см. Розподіліть по крему малину.
1403858149_5
6. За допомогою рушника скрутіть бісквіт в рулет, трохи притисніть і укладіть на блюдо швом вниз. Поставте в холодильник на 4 год. Перед подачею посипте цукровою пудрою.
1403858140_6

1403858156_rulet-s-malinoy
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.