Салат з абрикосів з печивом

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Салат из абрикосов с печеньем 1

Інгредієнти:

  • 500 г абрикосів;
  • 5 гілочок м’яти;
  • 250 мл натурального питного йогурту;
  • 150 г печива типу «Ювілейне» без добавок;
  • 2 ст. л. вершкового масла;
  • 1 ч. л. абрикосового джему або більше, за смаком;
  • 1 ч. л. цукру;
  • 0,5 ч. л. меленої кориці.


Як приготувати.
Видаліть у м’яти гілочки (вони не знадобляться). Листочки порубати. Влийте йогурт в стакан блендера, додайте м’яту і абрикосовий джем, збийте до однорідності.

1402660117_1
Розріжте абрикоси уздовж навпіл і видаліть кісточки. Розріжте м’якоть уздовж ще раз навпіл або на 3 частини, залежно від розміру.
1402660187_2
Змішайте абрикоси з йогуртово-м’ятною заправкою. Затягніть плівкою і поставте в холодильник, поки готується крихта.
1402660200_3


Печиво порубайте важким ножем в крихту різного розміру – від 5 мм до майже борошна.
1402660144_4
Розтопіть в сковороді з товстим дном вершкове масло з цукром. Коли пінка на маслі почне корічневіти, всипте печиво. Посипте його меленою корицею і ретельно перемішайте. Обсмажуйте на середньо-слабкому вогні, весь час перемішуючи, щоб крихти не горіли, приблизно 5 хв. Крихти мають стати коричневими. Зніміть з вогню, пересипьте в мисочку і остудіть.
1402660108_5
Розкладіть абрикоси разом з йогуртовою заправкою по десертних тарілках. Посипте крихтою безпосередньо перед їжею – вона повинна залишатися хрусткою.
1402660165_6

1402660203_salat-iz-abrikosov-s-pechenem
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.