Інгредієнти:
- 500 г бездріжджового листкового тіста;
- 50 г темного (60% какао) шоколаду
- 3-5 ст. л. апельсинового джему з корочками
- цедра 1 апельсина
Час приготування: 25 хв.
Порцій: 6
Як приготувати слойки з шоколадом і апельсинами.
1. Розігрійте духовку до 200 ° С. Натріть шоколад на дрібній тертці. Або ж розламайте на шматочки і розтопіть в мікрохвильовій печі (тертий шоколад розтоплювати не потрібно). Змішайте шоколад з апельсиновим джемом до однорідності.
2. Розкачайте тісто тоньше і за допомогою кисті змастіть шоколадною масою всю поверхню тіста. Посипте апельсиновою цедрою (найкраще стираючи її спеціальною теркою прямо з апельсина в начинку).
3. Скачайте тісто в рулет і наріжте поперек шматками довжиною 3-4 см. Викладіть рулетики на застелений пергаментом деко і випікайте 15-18 хв. Подавайте гарячими або остиглими.
Смачного!
Leave a Reply