Тарталетки з начинкою

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Тарталетки с начинкой 7

Ці витончені тарталетки будуть виглядати дуже елегантно на святковому фуршеті . На чаюванні в колі друзів вони виявляться не менш доречними .

Пісочні тарталетки випікають « сліпим » методом і тільки після цього наповнюють кремом з вершкового сиру. Така послідовність – запорука того , що тарталетки залишаться хрусткими і розсипчастими . Немає сенсу придавлювати маленькі кошики сухими бобами (на відміну від більш великих виробів ) , однак при розкачування дуже важливо не розтягувати тісто , інакше тарталетки стиснуться і втратять форму.

Для цього рекомендуємо розгортати тісто маленькими частинами . Робіть качалкою короткі легкі рухи , часто повертаючи пласт. Тарталетки можна спекти за тиждень до подачі і зберігати в герметичній посуді в прохолодному місці , а в замороженому вигляді – до двох місяців. Тарталетки з начинкою не придатні для заморожування .

Ми прикрасили тарталетки ягодами , тому що маленькі ягідки дуже красиво виглядають. Однак лимонні нотки в кремі з вершкового сиру відмінно поєднуються з багатьма фруктами , тому ягоди можна замінити фруктами в залежності від уподобань і сезону. Скибочки ківі , виноград , часточки апельсина або шматочки абрикос нітрохи не поступаються ягодам . Прикрасьте кошички різними фруктами або якимось одним .
Як приготувати смачні тарталетки .

Інгредієнти:
Для тіста:

  • 175 г борошна + для розкочування ;
  • 100 г нарізаного кубиками вершкового масла;
  • 25 г дрібнокристалічного цукру ;
  • 25 г меленого мигдалю ;
  • 1 жовток ;
  • приблизно 1 ст. л . води.

Для начинки:

  • 200 г жирного вершкового сиру;
  • 25 г дрібнокристалічного цукру ;
  • 1 яйце ;
  • подрібнена на тертці цедра 1 лимона ;
  • 4 ст. л . лимонного соку;
  • 6 ст. л . вершків для збивання ;
  • асорті з свіжих ягід.

Для глазурі:

  • 4 ст. л . абрикосового джему ;
  • 1 ст. л . лимонного соку;
  • 1 ст. л . води.

Начиння:
рифлена виїмка для печива діаметром 7,5 см;
2 силіконові форми на 9 тарталеток ;
силіконовий кондитерський пензлик .
Як підготувати і спекти тістову основу .

1 . Насипте борошно в миску і розітріть з маслом в дрібну крихту. Підмісіть цукор і мелений мигдаль і введіть жовток.

1401621482_1
2. Додайте 1 ст. л. холодної води і столовим ножем перемішайте всі інгредієнти, роблячи ріжучі рухи. Зберіть масу руками, при необхідності долив ще трохи води, і замісіть м’яке тісто. Оберніть харчовою плівкою і дайте постояти 15 хвилин.
1401621417_2
З. На присипаній борошном поверхні розкачайте тісто в тонкий пласт і рифленою виїмкою для печива виріжте кола. Повторюйте, поки не скінчиться тісто. Загалом має вийти 18 кружків.
1401621401_3
4. Перекладіть кружки тіста в силіконову форму і пальцями втисніть їх у поглиблення. Наколіть тісто виделкою і поставте в морозилку на 30 хвилин. Розігрійте духовку до 200 ° С. Випікайте кошички 10-12 хвилин, потім зменшіть температуру духовки до 180 ° С.
1401621482_4
Як зробити начинку для тарталеток.
5. Розітріть вершковий сир з цукром до однорідності. Вбийте яйце, ретельно розтираючи масу, поки вона не стане однорідною. Додайте лимонний сік і цедру. Збийте вершки до м’яких піків і підмісіть в лимонний крем.

1401621460_5
6. Ложкою розкладіть крем по випечених тарталетках і поставте в духовку на 10-12 хвилин, поки крем не схопиться. Дайте охолонути.
1401621426_6
7. Розкладіть свіжі ягоди на остившому кремі. При необхідності наріжте великі ягоди.
1401621427_7
8. Для глазурі: в каструльці розігрійте джем з лимонним соком і водою і добре розмішайте до отримання однорідної маси. Процідіть в піалу через маленьке сито або чайне ситечко. Пензликом або ложкою покрийте ягоди глазур’ю і дайте застигнути.
1401621446_8
1401621472_tartaletki-s-nachinkoy
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.