Торт “Бите скло”

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Торт “Битое стекло” 4

Давно у нас не було нічого солоденького. Сьогодні я виправляю ситуацію і даю рецепт нехитрого, але від цього не менш смачного торта. Готувати його мені з величезним ентузіазмом допомагав чоловік (тільки Тссссс) і з не меншим ентузіазмом потім його їв. Від тортика досить швидко не залишилося ніяких слідів, окрім фотографій і немитого посуду.

Інгредієнти для торта:

Для бісквіта:

  • 4 яйця
  • 1 склянка цукру (200 мл)
  • 1 склянка борошна

Для крему:

  • 4 пачки різнобарвного желе (у мене було полуничне, лимонне, малинове і фісташкове)
  • 250 мл вершків для збивання
  • 250 мл густої сметани (я взяла 40%)

bit-st-2

Бісквіт готуємо по ось цій технології. Остуджуємо на решітці.

Желе готуємо з трохи меншою кількістю рідини, ніж зазначено на упаковці – це потрібно для того, щоб кінцевий продукт мав більш щільну консистенцію. Полуничне желе раджу поставити застигати дещо пізніше, ніж всі інші.

Вершки збиваємо в стійку піну, додаємо сметану і ще раз збиваємо. Не припиняючи збивання потроху додаємо в масу ледве схопивше полуничне желе, доводимо до однорідності.

bit-st-3

Застигле желе трьох кольорів нарізаємо кубиками і акуратно вмішуємо в кремову масу.

Бісквітний корж кладемо в роз’ємну форму, зверху викладаємо крем. Розрівнюємо верх і ставимо торт на холод години на 2-3. Потім знімаємо бічний бортик форми.

bit-st-1

Нарізаємо на шматочки і насолоджуємося.

bit-st-4

Приємного чаювання!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.