Торт з готових бісквітних коржів

» » Торт з готових бісквітних коржів
Торт з готових бісквітних коржів

Зовсім не завжди є час готувати бісквітний торт і мучитися з тістом, а порадувати близьких і коханих хочеться. В цьому випадку я рекомендую приготувати торт з готових бісквітних коржів. Звичайно, варіантів приготування такого десерту може бути маса, в цьому рецепті йдеться про ніжний і легкий фруктовий торт з кремом. Пробуйте його і запевняю вас, він, напевно, буде вам до смаку.

  • Коржі бісквітні готові 2 штуки
  • Полуниця 250 грам
  • Персики 4 штуки
  • Цукор 1 столова ложка
  • Вода очищена 2 столових ложки
  • Вершки 35% 450 мілілітрів
  • Цукрова пудра 5 столових ложок

Торт з готових бісквітних коржів
Перед приготуванням крему для торта потрібно помістити віночки – насадки для міксера, і чашу, в якій ви будете готувати, в холодильник на 5-7 хвилин. Так чи інакше посуд для готування крему потрібно охолодити.
В миску вилийте жирні вершки (перед готуванням їх так само потрібно охолодити), висипте туди ж цукор. Збивайте за допомогою міксера. На це може піти досить багато часу, ви самі зрозумієте, коли ваш крем став потрібної консистенції. Ніяких грудочок, тільки однорідний крем з гладкою текстурою. Готову суміш поставте в холодильник.
Торт з готових бісквітних коржів
Просочення для торта готувати простіше, ніж крем. У невелику каструлю налийте води, змішайте з цукром, поставте на вогонь і доведіть до кипіння, весь час перемішуючи. Цукор повинен повністю розчинитися. Дати покипіти трохи менше 1 хвилини. Зняти з вогню.
Торт з готових бісквітних коржів
Полуницю покладіть на друшляк і як слід промийте теплою водою. Обсушити, видаліть зелені хвостики і поріжте кубиками, але залиште кілька штук цілими на прикрасу для торта.
Персики так же промийте і очистіть від шкірки, розріжте навпіл і видаліть кісточку. Покришите на середні за розміром шматочки. Так само залиште один або два персика для прикраси.
Торт з готових бісквітних коржів
Візьміть один з готових бісквітних коржів і помістіть його на сухе плоске блюдо, що підходить за розміром. Якщо ваш корж занадто товстий, найкраще розрізати його на дві частини вздовж, інакше він не просочиться як слід і буде занадто сухим.
Зверху корж промазуємо цукровим просоченням, потім кремом, залиште невелику відстань скраю, інакше після того, як ви поставить другий корж, начинка вивалиться. На крем покладіть фрукти, можна з гіркою.
Торт з готових бісквітних коржів
На фрукти нанесіть ще один шар крему. Зручно викладати його холодною столовою ложкою.
Змастіть просоченням з одного боку наступний бісквіт і просоченою стороною покладіть його на майбутній торт. Притисніть.
Торт з готових бісквітних коржів
Верхній шар останнього бісквітного коржа так же змащуємо приготовленим просоченням, а потім вершковим кремом.
Торт майже готовий, залишилася справа за малим. Решта фрукти крупно і красиво наріжте і викладіть на верхівку вироба як вам подобається. Наприклад, дольки персиків укладайте по колу, а в середину покладіть цільну полуницю. Так само тонкими скибочками ягід можна прикрасити торт з боків. Крем що залишився заправте в кондитерський рукав і зробіть з нього кайомку, акуратно видавивши по краю торта.
Готовому торту потрібно дати настоятися і просочитися, для цього прямо на блюді помістіть його в холодильник на 3-4 години. Увага! В холодильнику не повинно бути інших продуктів з різким запахом!
Готовий торт найкраще подавати в той же день. Подайте його на десерт, цілим виставивши в центр столу. Бісквітний торт з кремом і фруктами так само має приємний аромат і прикрашає стіл. Запропонуйте до нього ароматний чай або каву. Подавайте його на свято, на день народження або просто так, щоб показати домашнім, як ви їх цінуєте і любите.
– Ви можете використовувати будь-які сезонні фрукти, що поєднюються між собою, але я не рекомендую використовувати ківі, оскільки велика вірогідність того, що начинка почне гірчити.
– У деяких рецептах в просочення додають коньяк або ром для додання аромату.
– Так само дуже красиво і апетитно виглядає торт, якщо прикрасити його зверху тертим або розплавленим шоколадом.
– Так само добре з бісквітними коржами і фруктами поєднується легкий сирний крем.
– Щоб торт гарніше виглядав, мав глянцевий і блискучий верхній шар, іноді зверху його покривають спеціальним желатином.
Торт з готових бісквітних коржів
Приємного апетиту!

Торт з готових бісквітних коржів обновлено: Лютий 4, 2017 автором: Оксана
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика